«Динамо» U-19: тренування напередодні матчу з «Інтером» (+ФОТО, ВІДЕО)

«Динамо» U-19: тренування напередодні матчу з «Інтером» (+ФОТО, ВІДЕО)

Переліт із аеропорту «Бориспіль» до Мілана тривав усього дві з половиною години, після чого команда автобусом вирушила до готелю Cosmo Hotel Palace, розташованого зовсім неподалік від стадіону. Після обіду та відпочинку «біло-сині» провели вечірнє тренування.

Місцем зустрічі київських та міланських однолітків стане стадіон «Ернесто Бреда» у Сесто-Сан-Джованні, що є частиною метрополійного міста Мілан. Загальна місткість цієї арени – 4500 місць, проте пластиковими сидіннями обладнана лише центральна трибуна, яка вміщує 1600 глядачів. Протилежна до центральної трибуна, а також бокова, за воротами – не обладнані сидіннями, а лише стоячими місцями.

Загальне враження від стадіону зіпсував не найкращий стан газону, навіть попри видимість роботи над проблемними ділянками, де поверх старого газону були накладені латки з нового. Як пояснили інспектор матчу та представник клубу, на стан газону негативно вплинуло те, що місцевий клуб «Про Сесто», для якого «Ернесто Бреда» є домашньою ареною, свій останній матч проводив під час зливи.

Більшу частину тренування гравці працювали з м’ячами. Розминку динамівці провели у хорошому настрої завдяки захоплюючим вправам.

Далі слідувала основна робота – ігрові та тактичні вправи, для виконання яких футболісти були поділені на групи та вдягнули тренувальні манішки різних кольорів.

Завершилося заняття відпрацюванням ударів по воротах з-за меж штрафного майданчика. Всі польові гравці виконали три серії ударів по воротах, які захищав кожен із трьох голкіперів. Варто зауважити, що у цьому міні-змаганні краще проявили себе воротарі.

Прямо на полі Ігор Костюк давав своїм підопічним настанови, які продовжилися і після повернення до готелю, під час вечірнього теоретичного заняття.

Вже завтра тренерські задуми гравці «Динамо» U-19 намагатимуться втілити на футбольному полі. Зустріч розпочнеться о 15:00 за київським часом.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер