«Динамо» U-19 у контрольному матчі поступилося «Оболоні»

«Динамо» U-19 у контрольному матчі поступилося «Оболоні»

Нагадаємо, що минулого тижня підопічні Ігоря Костюка зіграли двосторонку між собою, а тепер зустрілися з першою командою «Оболонь-Бровар». Відзначимо, що суперник задіяв у своєму складі футболістів, які не потрапили до заявки на вчорашній матч першої ліги з «Черкаським Дніпром». Наша же команда експериментувала, грала в різних поєднаннях, тому результат не мав першочергового значення.

Єдиний м'яч динамівці пропустили в середині першого тайму - після флангової передачі захисники втратили позицію, суперник опинився один перед воротами та реалізував свій момент. Після перерви ініціатива була вже на боці підопічних Ігоря Костюка. Наша команда навіть змогла забити, але в епізоді, коли Сухоручко замкнув навіс Козиренка, арбітр угледів офсайд у нашого футболіста.

Товариський матч.

«Динамо» - «Оболонь-Бровар» - 0:1 (0:1)

«Динамо» (перший тайм): Кучерук, Мельничук, Сирота, Білошевський, Глашардін, Ващишин (Мільченко, 30), Наумець, Ісаєнко, Цитаїшвілі, Куліш (Духан, 30), Плохотнюк.

«Динамо» (2 тайм): Петрусь, Чуєв, Мельник, Малишкін, Дмитрук, Мільченко, Сорокін, Приходько, Духан (Мащенко, 60), Козиренко, Сухоручко.

Свій наступний спаринг «біло-сині» проведуть 29 липня проти одноліток із донецького «Олімпіка».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер