«Динамо» U-19 у контрольному матчі розгромило юнацьку команду «Олімпіка»

«Динамо» U-19 у контрольному матчі розгромило юнацьку команду «Олімпіка»

Нагадаємо, що підопічні Ігоря Костюка вже зіграли двосторонку між собою, а минулого тижня з мінімальним рахунком поступилися першій команді «Оболонь-Бровар» – 0:1.

Тепер суперником динамівців став юнацький склад донецького «Олімпіка», який кияни обіграли з великим рахунком 4:0. Один м'яч наша команда забила до перерви, й ще три у другому таймі. Відзначимо, що всі голи відбулися після стрімких флангових атак.

Футболісти, які взяли участь у матчі, зіграли різну кількість часу, також мали місце й зворотні заміни. Відзначимо повернення до «Динамо» Олега Лиги, який перебуває на перегляді. Це футболіст 1999 року народження, який не справив враження на іспанських фахівців та не потрапив до юнацької команди минулого року. Грав на першість області, а тепер намагається себе добре зарекомендувати в рідній команді, й, можливо, буде підписаний клубом.

Перші два м'ячі в матчі записав на свій рахунок Ващишин, який замкнув головою хороші флангові атаки. До слова, у другому випадку Артуру асистував Лига, який незабаром сам став автором гола після того, як відгукнувся на флангову передачу й довів рахунок до великого. А остаточний результат встановив Духан, який також головою замкнув флангову подачу Мельничука.

Товариський матч.

«Динамо» – «Олімпік» – 4:0 (1:0)

«Динамо»: Малиш, Малишкін, Мельник (Чуєв), Сирота, Мельничук (Дмитрук, 30), Білошевський (Приходько, 75), Наумець (Сорокін), Ващишин (Мільченко), Козиренко (Швед), Мащенко (Духан), Ісаєнко (Лига, 30; Сухоручко, 60).

Голи: Ващишин – 2, Лига, Духан.

Відзначимо, що це був останній контрольний поєдинок нашої команди перед стартом нового сезону. З понеділка «Динамо» U-19 починає працювати в тижневому циклі й цілеспрямовано готуватися до виїзного поєдинку 1-го туру першості України проти «Олександрії».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер