«Динамо» U-19 у товариському матчі поступилося «Динамо» U-17

«Динамо» U-19 у товариському матчі поступилося «Динамо» U-17

У поєдинку брали участь гравці, які не були викликані до розташування збірних України свого віку. Незважаючи на те, що підопічні Ігоря Костюка поступилися молодшим одноклубникам, вийшла хороша, інформативна гра. Команди грали два тайми по 40 хвилин, у грі мали місце зворотні заміни.

- Багато хлопців отримали відповідь на питання, чому вони не грають, - прокоментував спаринг наставник «Динамо» U-19 Ігор Костюк. - Не виключаю, що дехто переоцінює свої можливості і знаходиться в команді авансом. Сьогодні молоді хлопці вийшли на поле з величезним бажанням, і це зайвий раз підтверджує, що ми правильно зробили, включивши шістьох гравців 2001 року народження до заявки нашої команди. І є ще ряд футболістів, на яких ми хочемо розраховувати в майбутньому, і також плануємо їх заявити. А з тими, у кого немає бажання, хто не хоче перебувати в нашій команді, швидше за все, будемо розлучатися - бути для них няньками ніхто не збирається.

Товариський матч.

«Динамо» U-19 - «Динамо» U-17 - 2:3 (1:1)

«Динамо» U-19: Петрусь, Чуєв (Сирота), Мельник (Чуєв), Мельничук (Дмитрук), Дмитрук (Кащій), Мільченко, Наумець, Сорокін, Лига, Козиренко, Сухоручко (Плохотнюк, 41).

У складі «Динамо» U-17 у матчі взяли участь: Моргун, Нещерет, Дем'яненко, Дмитров, Хондак, Біловар, Буценко, Ярош, Шелест, Бодня, Михайленко, Волошин, Надольский, Шулянський, Єфименко, Дероган, Скидан, Гуров.

Голи: Сорокін, Плохотнюк - Шулянський, Буценко, Єфименко.

Відзначимо, що через виклик великої кількості футболістів нашої команди до збірних України різних вікових груп, поєдинок 4-го туру першості U-19 «Динамо» - «Арсенал-Київ» відбудеться 2-го вересня.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер