«Динамо» U-19 – «Вікторія» (Кельн, Німеччина) – 0:3

«Динамо» U-19 – «Вікторія» (Кельн, Німеччина) – 0:3

Команди проводитимуть по два матчі в кожний з ігрових днів. Окрім сьогоднішнього, вони попередньо заплановані на 22 та 27 січня.

Тренерський штаб поділив увесь склад на дві команди, аби всі отримали рівну кількість ігрового часу. Першими перевірку боєм проходили ті виконавці, які виступають цього сезону в Юнацькій Лізі УЄФА.

Вони зустрілися з командою «Вікторія» (Кельн), яка представляє німецьку регіональну лігу «Захід». Ця гра відбулася на футбольному полі готелю Alhaurin Golf Resort, в якому зупинилася та проводить свій збір об’єднана молодіжка «Динамо».

Німецька команда відкрила рахунок уже на третій хвилині, гол забив Креєр. Цей рахунок тримався аж до 73-ї хвилини, поки «Вікторія» зусиллями Леяна не відзначилася вдруге. Динамівці протягом усього матчу чинили більш досвідченим опонентам серйозний спротив, проте пропустили третій гол від Брзенскі на 79-й хвилині. У підсумку – 3:0 не на користь «біло-синіх».

Стартовий склад «Динамо»: Маханьков, Лук’янчук, Нестеренко, Тимчик, Дубінчак, Циганков, Михайличенко, Шепелєв, Щебетун, Козак, Шапаренко. На заміну виходили: Солдатенко, Чоботенко, Тарануха, Алібеков, Масалов.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер