»Динамо» U-19 впевнено перемогло «Олександрію». Звіт про матч

»Динамо» U-19 впевнено перемогло «Олександрію». Звіт про матч

Зі старту матчу "Динамо" одразу ж взяло м'яч під свій контроль і гол прийшов вже на 21-й хвилині. Владислав Супряга виграв позиційну боротьбу у захисників, зміcтився на правий фланг, протягнув м'яч у штрафну і зробив простріл в центр, де найкраще зорієнтувався Дмитро Єфименко.

Загалом не можна сказати, що біло-сині створили величезну кількість моментів, проте переможний результат після 45 хвилин став цілком закономірним підсумком 1 тайму.

В другому таймі динамівці продовжували диктувати супернику свій футбол, в той час як у Конча-Заспі почався дощ, який досить скоро перетворився у зливу. Ігор Костюк спробував освіжити гру декількома замінами, і одна з них спрацювала. Єгор Глушач, який хвилинами раніше змінив на полі Вадима Мащенка, виграв підбирання після невдалої гри захисників і пробив у дальній кут - голкіпер гостей Богдан Степанцов не впорався.

Все йшло до закінчення зустрічі з рахунком 2:0, проте під завісу матчу курйозний гол пропустив Руслан Нещерет. Вищезгаданий Степанцов виніс м'яч від власних воріт, той перелетів усе поле і навіть голкіпера "Динамо"...

Як підсумок, 2:1 - хоч із зі "змазаним" фінішем, але повністю заслужена перемога команди Ігоря Костюка.

03-05-19, Конча-Заспа. Чемпіонат України U-19, 22 тур

"Динамо" - "Олександрія" - 2:1 (1:0)

Голи: Єфименко (21), Глушач (86) - Степанцов (90).

"Динамо": Нещерет, Скорко, Ярош (Бодня, 75), Сирота, Забарний, Білошевський (Хондак, 90), Волошин (Завгородній, 79), Мащенко (Глушач, 79), Михайленко, Єфименко (Ванат, 62), Супряга.

"Олександрія": Степанцов, Мельник, Коноваленко (Ляницький, 33), Водяницький, Дубілей, Дудка, Гаркуша, Лучко (Вівчаренко, 62), Луців (Савицький, 79), Воробчак, Каранга (Писарєв, 45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер