«Динамо» U21 - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - 0:2. Звіт про матч

«Динамо» U21 - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - 0:2. Звіт про матч

Цього разу суперником «біло-синіх» став представник другої ліги - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка), яка за підсумками достроково завершеного сезону посіла сьоме місце в групі «А». Поєдинок проходив на НТБ «Динамо» у Віті-Литовській і завершився поразкою киян із рахунком 0:2.

Динамівці на правах господарів із перших хвилин захопили ініціативу. Можливості для взяття воріт були у Шулянського, Каргбо і Вікентія Волошина. Перша половина зустрічі була за динамівцями, але відкрити рахунок у поєдинку киянам так і не вдалося. З одного боку в завершальній стадії атак не вистачало точного удару, з іншого - захисники і воротар «Чайки» Іванов моментально реагували на небезпеку біля воріт. 

У другій половині першого тайму активізувалися гравці «Чайки». У гостей слід відзначити екс-динамівця Лигу, Тимченка, Коваленка, Вечурка, які створили чимало атак і змусили старанно попрацювати в захисті динамівців.

До перерви гості зустрічі повели в рахунку - на 38-й хвилині поєдинку після подачі з кутового Музиченко головою спрямував м'яч у ворота киян - 0:1.

У другому таймі тренери обох команд провели ряд замін. Вийшовший на заміну, Сухоручко пробрався до воріт, але захисник «Чайки» вибив м'яч з-під ніг у динамівця.

Протягом другої половини зустрічі команди по черзі обмінювалися перспективними атаками, найнебезпечнішу з яких у складі киян створив Ісаєнко. Євген віддав точну передачу на Мащенка - Вадим пробив, але м'яч пролетів біля воріт. Активними були не тільки гравці атаки «біло-синіх», а й чимало роботи було у Кучерука. На 80-й хвилині гості заробили два поспіль кутових - Владислав надійно зіграв на виході.

У кінці матчу гравці «Чайки» подвоїли перевагу - на 83-й хвилині поєдинку Коваленко виграв боротьбу у Боля, прорвавшись на ударну позицію, де «розстріляв» ворота «Динамо».

Тож молодіжна команда «Динамо» не зуміла обіграти представника другої ліги - «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки.

Контрольний матч

«Динамо» U21 - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) - 0:2 (0:1)

«Динамо» U21: Нещерет, Скорко, Біловар, Бражко, Вівчаренко, Михайленко, В. Волошин, Надольський,Шулянський, Мащенко, Каргбо.

На заміну в другому таймі також виходили: Кучерук, Єфименко, Боль, Бодня, Ісаєнко, Сухоручко, Ярош, Хондак, Ващишин.

«Чайка» (стартовий склад): Іванов, Бартощук, Цебро, Музиченко, Сафіханов, Турчанов, Коваленко, Вечурко, Дарда, Тименко, Лига.

Голи: Музиченко (38), Коваленко (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер