«Динамо» U21 – «Десна» - 2:2. Звіт про матч

«Динамо» U21 – «Десна» - 2:2. Звіт про матч

Чернігівський клуб, який завершив минулий сезон на четвертому місці, провів матч основною командою, для якої ця гра, щоправда, стала лише першою контрольною після міжсезоння.

У стартовому складі «Десни» на поле вийшли колишні динамівці Владислав Калитвинцев та Дмитро Хльобас.

І один із них відкрив рахунок у грі вже на четвертій хвилині зустрічі. Калитвинцев, прийнявши м’яч від Хльобаса на правому фланзі в середині поля, протягнув його ближче до штрафного майданчика киян та наважився на удар метрів із 25-ти. М’яч опинився у верхньому куті воріт Нещерета.

Наприкінці тайму гості могли збільшувати свою перевагу в рахунку, коли Єрмаков ударом головою замикав навіс Калитвинцева з кутового, однак ворота врятував Вівчаренко, підстрахувавши на останньому рубежі голкіпера. У динамівців активним в атаці був Булеца, який намагався поцілити у ворота ударами з середньої дистанції.

У перерві і Юрій Мороз, і Олександр Рябоконь майже повністю змінили склади своїх команд. І знову тайм активніше і результативніше розпочала «Десна». Уже на третій хвилині тайму Філіппов, який вийшов на заміну, реалізував майже стовідсотковий момент – чистий вихід віч-на-віч із Кучеруком – 0:2.

Уже за дві хвилини супермомент біля протилежних воріт мав Ісаєнко, однак не поцілив у ворота з лінії воротарського майданчика.

Проте ще за п’ять хвилин Ісаєнко все ж реалізував свою чергову нагоду, опинившись із м’ячем у кількох метрах від воріт та завершивши вертикальну атаку киян.

Ще за кілька хвилин відмінну нагоду повернути своїй команді перевагу у два м’ячі мав Гуцуляк, проте не влучив у площину воріт із меж штрафного.

Динамівці додали після перерви і заслужено зрівняли рахунок на 80-й хвилині. Дубль оформив Євген Ісаєнко. Динамівський центр форвард прийняв пас від Яроша з лівого флангу на куті воротарського, прокинув м’яч трохи далі та з гострого кута відправив під ближню стійку воріт Паста.

Тож молодіжна команда «Динамо» завдяки дублю Євгена Ісаєнка зуміла відіграти два м’ячі та зіграла внічию з командою з топ-четвірки УПЛ за підсумками минулого сезону.

Контрольний матч

«Динамо» U21 – «Десна» (Чернігів) – 2:2

06.08.2020. НТБ «Динамо»

«Динамо» U21 (1 тайм): Нещерет – Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко - Михайленко, Бодня, Булеца, Беніто, Шулянський – Каргбо.

У 2 таймі на заміну вийшли: Кучерук, Кузик, Боль, Бражко, Ярош, Єфименко, Надольський, Волошин, Мащенко, Сухорчко, Ісаєнко.

«Десна»: Литовка, Конопля, Імереков, Єрмаков, Западня, Фаворов, Огиря, Калитвинцев, Волков, Хльобас, Будківський

У 2 таймі на заміну вийшли: Паст, Філіппов, Арвеладзе, Гуцуляк, Домбровський, Дегтярьов, Мудрик, Белич, Дем’яненко, Картушов. 

Голи: Ісаєнко (55, 80) - Калитвинцев (4), Філіппов (48)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер