«Динамо» U-21 - «Алауріно» - 4:1 (+ВІДЕО)

«Динамо» U-21 - «Алауріно» - 4:1 (+ВІДЕО)

Підопічні Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка зустрічалися з «Алауріно» (представник іспанської Терсери, 16-е місце з 20-ти команд своєї регіональної групи). Поєдинок проходив у Футбольному центрі Марбельї, в матчі допускалися зворотні заміни.

Після того, як команди пристосувалися одна до одної, динамівці перейшли до активніших дій, і вже на 12 хвилині змогли вийти вперед зусиллями Дениса Янакова, який, залишившись без опіки, скористався чудовим пасом Таранухи справа, і в один дотик з меж воротарського майданчика лівою ногою вразив ворота.

Надалі наша команда виглядала досить цікаво, проводячи різноманітні і динамічні атаки, застаючи зненацька суперника. Зовсім трохи не вистачило Кравченку, щоб замкнути дальню штангу після навісу з флангу, хороші моменти були у Щебетуна, Лєднева і Шапаренка, якому не вдалося переграти воротаря у верховій дуелі. З мінімальною перевагою киян команди і пішли на перерву.

У другому таймі малюнок гри майже не змінився: наша команда володіла перевагою. А ось погода залишала бажати кращого - всю другу половину зустріч команди грали під дощем.

Нарешті, результативний епізод трапився на 60-й хвилині, на жаль, не на користь динамівців. Після однієї з атак іспанців м'яч влучив в руку комусь із гравців нашої команди, і нападник «Алауріно» чітко реалізував пенальті, зрівнявши рахунок.

Але раділи іспанці недовго: Лєднєв здорово пройшов по правому флангу, зробив відмінний навіс до штрафного майданчика, а там м'яч від голови Шапаренка потрапив до Русину, і Назарій першим дотиком прийняв м'яч, а другим відправив його в сітку.

Незабаром Кравченко прекрасним обвідним ударом зі штрафного метрів в 20-ти від воріт трохи лівіше центру відправив м'яч повз воротаря точно в кут воріт. А в заключні 10 хвилин ефектну крапку в матчі відмінним по виконанню ударом поставив Янаков, записавши на свій рахунок дубль.

Товариський матч.

«Динамо» U-21 - «Алауріно» - 4:1 (1:0)

26.01.2017. Футбольний центр Марбельї

«Динамо»: 12. Маханьков (1. Кучерук, 46), 21. Карась, 16. Миколенко (9. Шапаренко, 30), 20. Тарануха, 3. Осман, 14. Чоботенко (к), 19. Оріховський (Миколенко, 61), 7. Мандриченко, 11. Кравченко (Янаков, 61), 17. Янаков (8. Ледньов, 30), 10. Щебетун (15. Русин, 46).

«Алауріно» (стартовий склад): 1. Хуанфран, 2. Маріо, 3. Бургос, 4. Каро, 5. Трікі, 6. Лупі, 7. Рікі, 8. Дуран, 9. Алекс Руїс, 10. Бері, 11 . Залеа.

Голи: Янаков (12, 82), Русин (68), Кравченко (79) - Залеа (60, з пен.)



Відзначимо, що свій наступний матч молодіжна команда «Динамо» проведе 30 січня проти ще однієї іспанкої команди «Реал Баломпедіка Ліненсе» - представника Сегунди Б, 13 місце з 20-ти команд регіональної групи.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер