U-21. Спаринг. «Динамо» – «Марбелья Юнайтед» – 5:0

U-21. Спаринг. «Динамо» – «Марбелья Юнайтед» – 5:0

Першою грала об'єднана команда U-21/U-19, більшість гравців якої з різних причин не готуються до матчів Юнацької ліги УЄФА.

Гра проходила на тренувальному полі готелю Alhaurin, в якому оселилася на час збору наша команда. Суперником підопічних Вісенте Гомеса стала аматорська команда «Марбелья Юнайтед». Це команда академії, яка складається з футболістів, які переїхали до Іспанії із США.

Динамівці не стали відкладати справу в довгий ящик і з перших хвилин почали перетворювати свою перевагу на забиті м’ячі. Рахунок уже на третій хвилині відкрив Віктор Симчо, відзначившись ефектним дальнім ударом із гострого кута.

За десять хвилин Олександр Осман навісив із лівого флангу до штрафного майданчика й Данило Книш ударом головою відправив другий м'яч до сітки.

У середині тайму, під час масованої атаки «біло-синіх», м'яч відскочив до Назарія Русина, й той потужним пострілом під поперечину воріт довів рахунок до розгромного. А за п'ять хвилин до свистка на перерву Книш оформив дубль, реалізувавши пенальті.

У другому таймі у складі «Динамо» відбулися заміни. Змінилася й тактика команди. Якщо в першому таймі «біло-сині» активно йшли у пресинг на чужій половині поля, а Вісенте Гомес раз по раз підганяв своїх підопічних скоріше йти вперед, то у другому наставник «біло-синіх» зробив акцент на контролі м'яча.

Однак без гола й у другому таймі динамівці з поля не пішли. На 82-й хвилині арбітр призначив у ворота «Марбельї Юнайтед» ще один пенальті, й знову за гру рукою, який цього разу реалізував Ігор Харатін.

Склад «Динамо»: Маханьков, Болденков, Очигава, Осман, Казаков, Симчо, Оріховський, Книш, Русин, Попов, Смирний. Запасні – Кучерук, Бабан, Кравченко, Кошелєв, Харатін. У цій грі «Динамо» проводило й зворотні заміни.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер