Незвичний спаринг «Динамо» U-21 відразу проти двох суперників

Незвичний спаринг «Динамо» U-21 відразу проти двох суперників

Динамівці же провели поєдинок одним складом. Першого суперника наша команда перемогла з рахунком 4:0, а другого – 3:1.

Уже на другій хвилині Казаков відправив м'яча до сітки дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика. По завершенню півгодини гри арбітр призначив пенальті, але з ударом Болденкова впорався воротар. На щастя, першим на добиванні виявився Оріховський, який у підсумку записав на свій рахунок дубль, забивши ще один м'яч наприкінці тайму дальнім ударом. А до цього ще Русин скористався хорошим прострілом зліва Книша та замкнув передачу партнера.

Після перерви суперник змінився, але перевага нашої команди залишилася колишньою. Спочатку Чумак вдало замкнув фланговий простріл. Потім Книш увірвався до штрафного майданчика, віддав м'яча Казакову, який із лінії воротарського майданчика поцілив у ворота. На завершення Симчо прорвався до воріт по місцю лівого інсайда та пробив повз воротаря точно в дальній кут.

Контрольний матч

«Динамо» U-21 – РВУФК – 4:0 (1-й тайм), «Чайка» – 3:1 (2-й тайм)

«Динамо» U-21: Тарасенко (Петрусь, 46), Осман, Очигава, Болденков, Бабан, Казаков, Книш (Симчо, 60), Чумак, Оріховський (Калюжний, 60; Козак, 75), Кравченко, Русин (Удод, 46).

Голи 1-й тайм: Казаков (2), Оріховський (32, 40), Русин (38).

На 32-й хвилині Болденков не реалізував пенальті.

Голи 2-й тайм: Чумак (70), Казаков, Симчо.

Цікаво, що до молодіжного складу вже підключаються гравці, які ще восени виступали за команду U-19. Також у матчі взяли участь двоє молодих воротарів 1999 року народження з випускноi групи динамівської ДЮФШ.

Відзначимо, що наступний контрольний поєдинок запланований на вівторок, 16 лютого. Суперником стане «Колос» (Ковалівка), а гра розпочнеться о 12.00. Двома годинами раніше свій поєдинок проведе й команда U-19 проти РВУФК.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер