«Динамо» U21 перемогло команду «Лівий берег» у контрольному матчі (Оновлено)

«Динамо» U21 перемогло команду «Лівий берег» у контрольному матчі (Оновлено)

У середу, 27 січня, «Динамо» U21 провело черговий контрольний матч.

Підопічні Юрія Мороза зустрілися з представником аматорського чемпіонату України, командою «Лівий берег». Ця гра відбулася на клубній базі «Динамо» у Віті-Литовській та завершилася перемогою киян з упевненим рахунком 3:0. Забиті м’ячі записали на свій рахунок Вікентій Волошин (двічі) та Дмитро Єфіменко (з пенальті).

Динамівці серйозно поставилися до гри, наша команда протягом усього матчу володіла перевагою і домінувала на полі. Спочатку на 34-й хвилині Волошин у штрафному майданчику добре прийняв передачу з правого флангу, розвернувся і правою ногою пробив точно в дальній кут воріт. Потім у власному штрафному майданчику суперники збили Горбача, і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко виконав Єфименко. Нарешті, коли Волошин забивав третій м'яч, динамівці в центрі поля перехопили м'яч, провели контратаку, Вікентій отримав пас, змістився ближче до штрафного майданчика і з-за його меж спрямував м'яч у ціль лівою ногою, оформивши дубль.

- Нам ще потрібно багато над чим попрацювати, а часу залишилося обмаль, - зазначив після гри асистент старшого тренера Сергій Шматоваленко. - Поки що ми виконали те, що планували, відсотків на 50-60. У Туреччині ще потрібно буде трохи підтягнути тактику і реалізацію моментів. Під час збору заплановано проведення двох контрольних матчів - 2-го і 6-го лютого. Суперники поки уточнюються.

Нагадаємо, що через два дні, а саме, 29-го січня, молодіжна команда «Динамо» разом з основним складом та U19 вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини, де продовжить підготовку до другої частини сезону. Збір триватиме до 8-го лютого.

У четвер же у планах команди вечірнє тренування та заїзд на базу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер