«Динамо» U-21 поступилося у Львові (+ВІДЕО)

«Динамо» U-21 поступилося у Львові (+ВІДЕО)

Матч у Львові був центральним у турі, адже зустрічалися перша та третя команди. І хоча різниця між ними в очках була двозначною, мотивації та бажання у господарів поля від цього анітрохи не поменшало. Початок гри не передбачав проблем для столичної команди. На 17-й хвилині Олексій Щебетун після передачі Миколи Шапаренка вивів команду вперед, забивши свій шостий м'яч у нинішньому чемпіонаті. Були ще моменти у динамівців збільшити рахунок, але добре зіграв воротар Підківка.

Переламний момент у зустрічі стався на 27-й хвилині, коли після втрати м'яча на своїй половині поля Шина з метра добив відбитий воротарем м'яч. Гол додав львів'янам упевненості та запалу, команда почала сміливіше йти в атаку. Тут варто відзначити, що динамівці перед матчем мали менше часу на підготовку, адже більшість гравців виступала за молодіжні та юніорські збірні України. Команда в повному складі зібралася буквально за два дні до матчу.



Варто віддати належне й «Карпатам». На початку другого тайму Виздрик з кута воротарського майданчика пробив повз Маханькова, вивівши команду вперед. Після цього розстановка сил на полі змінилася, й аж до фінального свистка вся гра пройшла на половині поля львів'ян. Були близькими до взяття воріт Щебетун, Лук'янчук, Русин, але удача на завершальній стадії щоразу відверталася від динамівців.

У підсумку команда Унаї Мельгоси у 23-му турі зазнала другої поразки в сезоні, але продовжує лідирувати в турнірній таблиці. Перевага над «Шахтарем», що йде другим, скоротився до п'яти очок.



Сезон 2016/17. Чемпіонат U-21. 23-й тур

01.04.2017. м.Львів, стадіон «Україна»

«Карпати» (Львів) - «Динамо» (Київ) - 2:1 (1:1)

«Карпати»: Підківка, Виздрик, Сениця (к), Стасишин, Лебеденко (Саутін, 45), Толочко, Пас (Завійський, 46), Лебідь, Богач, Саламаха (Заїкін, 84), Шина.

«Динамо»: Маханьков, Чоботенко (Алібеков, 32), Лук'янчук (к), Тимчик, Осман, Кравченко, Оріховський, Булеца, Шапаренко (Мандриченко, 73), Щебетун (Русин, 67), Тарануха (Лєднєв, 46).

Голи: Шина (27), Виздрик (50) - Щебетун (17, гольовий пас Шапаренко).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер