«Динамо» U-21 сьогодні проведе спаринг з «Ерімі»

«Динамо» U-21 сьогодні проведе спаринг з «Ерімі»

Кілька слів про майбутнього суперника. «Ерімі», повна назва грецькою «Нікос і Сократіс Еріміс» із Лімассола, було засновано в 1958-му році, але лише у 2009-му році отримав професійний статус. У наступні роки «жовто-чорні» йшли лише на підвищення, піднявшись у підсумку з четвертої ліги до другої. У минулому сезоні «Ерімі» в дивізіоні В1 фінішував шостим. Найбільш відомим гравцем у нинішньому складі команди Нікоса Фрусаса (призначений перед стартом нинішнього сезону) є досвідчений 32-річний правий португальський півзахисник Зе Вітор.

Тепер повернемося до динамівським справ. Після двох днів насичених тренувань прийшов час для чергового підготовчого спарингу.



Якщо позавчора тренувальна робота була спрямована на швидкість та витривалість, то вчорашній тренувальний день пройшов у роботі над тактичними елементами гри. Відпрацьовувалися командні дії в обороні та атаці.



Контрольний поєдинок, який відбудеться 18 лютого о 15:45, пройде на муніципальному стадіоні в Лімассолі (вміщує 1,000 глядачів) та допоможе закріпити напрацьовані тренувальні навички.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Шараєвського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер