«Динамо» U-21. Вольова перемога в Луцьку (+ ВІДЕО)

«Динамо» U-21. Вольова перемога в Луцьку (+ ВІДЕО)

У попередньому турі динамівці перервали свою вражаючу переможну серію, не здолавши на своєму полі луганську «Зорю». Тепер динамівці повернулися на переможний шлях.

Цього разу стартовий склад команди дуже відрізнявся від попереднього. У першу чергу тим, що до нього були залучені кілька гравців із першої команди, зокрема Денис Гармаш, Євген Чумак, Владислав Калитвинцев.

Забігаючи наперед, відзначимо, що перші двоє провели на полі по тайму, а Владислав залишився до фінального свистка, відзначившись голом.

Не було в заявці на гру Богдана Михайличенка, який також встигнув дебютувати за першу команду, цього разу в запасі опинилися Володимир Шепелєв та Олександр Андрієвський. Щоправда, вони з’явилися на полі після перерви та відіграли тайм.

«Біло-сині» доволі швидко ускладнили собі завдання на матч, пропустивши вже на 12-й хвилині. Після помилки центральних захисників «Динамо» м'яч дістався Петрову, який вийшов віч-на-віч із голкіпером та з меж штрафного майданчика влучно пробив у ближній кут.

Загалом перша половина зустрічі пройшла без явної переваги однієї з команд, моментів було обмаль.

Лише ближче до перерви гості встановили певний контроль над грою та м’ячем й забили важливий гол, зрівнявши рахунок. Утім, цей м'яч став результатом індивідуальних дій. Калитвинцев заробив штрафний удар біля лінії штрафного майданчика, сам дотепно його виконав, стінка розсипалася, й м'яч залетів у ближній кут воріт – голкіпер навіть не поворухнувся.

У перерві Вісенте Гомес провів відразу чотири заміни. Звичайно, заміни Гармаша та Чумака були погоджені з тренерським штабом першої команди. А ось інші дві були орієнтовані на перебудову гри. І дійсно, у другому таймі «Динамо» постало зовсім іншою командою, загравши у звичний футбол. Почали виникати моменти, які зрештою втілилися в гол.

У ході чергової атаки динамівців м'яч влучив у руку Воробею, й арбітр призначив пенальті. 11-метровий чітко реалізував Харатін, який розвів воротаря та м'яч по різних кутах.

Динамівці могли відразу же забити третій м’яч, проте Никитюк вибив м'яча з лінії воріт після подачі з кутового у виконанні Калитвинцева. Загалом же в останні хвилини гра проходила переважно в центрі поля. Лише Щебетун мав кілька моментів, аби відзначитися у воротах лучан, проте рахунок так і залишився 1:2.

Отже, динамівці здобули вольову перемогу, яка дозволяє їм продовжити чемпіонську гонку.

Чемпіонат U-21. 20-й тур

18.04.2015. Луцьк. Стадіон «Підшипник». 300 глядачів

«Волинь» – «Динамо» – 1:2 (1:1)

«Волинь»: Пшибила, Булига, Никитюк, Воробей, Шиш (Зінкевич, 46), Задерецький, Стрижеус (Романюк, 83), Воронін (Никитюк, 36), Шаповал, Мемешев (к), Петров (Чепелюк, 60).

«Динамо»: Рудько, Азацький (Казаков, 46), Лук’янчук, Чумак (Шепелєв, 46), Гармаш (Андрієвський, 46), Калитвинцев, Харатін, Полегенько (к), Щебетун, Кузик (Дмитренко, 46).

Голи: Петров (12) – Калитвинцев (40), Харатін (65, з пенальті)

Попередження: Петров (57), Воробей (64) – Чумак (38).

* фото А.Лукацький

* дивитись фотогалерею матчу

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер