«Динамо» U-21 забило п'ять м'ячів у ворота «Олімпіка»

«Динамо» U-21 забило п'ять м'ячів у ворота «Олімпіка»

Рахунок у матчі відкрив капітан киян Павло Лук'янчук, який на 16-й хвилині замкнув навіс Олександра Тимчика. Забитий м'яч анітрохи не зменшив атакуючого запалу динамівців, і незабаром вони подвоїли перевагу. Зураб Очигава, який активно залучається до ігор за першу команду, головою переправив м'яча, спрямованого до штрафного майданчика Микитою Кравченком, у ворота.



Анітрохи не змінився малюнок гри й після перерви. Донеччани, які мають шанси увійти до трійки лідерів, зробили безуспішні спроби відзначитися в атаці, але в підсумку були змушені виймати м'ячі зі своїх воріт. Богдан Михайличенко, який відновився після важкої травми, тільки вийшовши на поле, замкнув передачу від Лук'янчука, потім Павло Оріховський реалізував пенальті, призначений за фол проти Олексія Щебетуна, а наприкінці поєдинку вже Щебетун скористався чудовою передачею від Оріховського.

У підсумку, більш ніж переконлива перемога 5:0, яка дала можливість «Динамо» втримати перевагу у п'ять очок від «Шахтаря», що йде другим.



Сезон 2016/17. Чемпіонат U-21. Другий етап. 24-й тур

08.04.2017. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо»

«Динамо» (Київ) - «Олімпік» (Донецьк) - 5:0 (2:0)

«Динамо»: Бущан, Лук'янчук (к), Тимчик, Очигава (Чоботенко, 46), Осман, Кравченко, Оріховський, Булеца (Мандриченко, 78), Шапаренко (Алібеков, 72), Щебетун, Тарануха (Михайличенко, 56).

«Олімпік»: Котляров, Єдинак, Счастливцев, Пісковий, Козлов, Брикнер (Ткаченко, 78), Жураховський (Надірадзе, 61), Хомутов, Сергійчук (Пуди, 68), В.Шарай, Біленький (к) (Глиняний, 72).

Голи: Лук'янчук (16), Очигава (29), Михайличенко (65), Оріховський (72, пен.), Щебетун (80).

Попереджені: Тимчик (42) - Хомутов (35), Брікнер (43), Біленький (50).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер