»Динамо» (U-9) перемогло в Маріуполі

»Динамо» (U-9) перемогло в Маріуполі

На вихідних із золотими медалями міжнародного юнацького турніру «Кубок Приазов’я» повернулися дев’ятирічні динамівці. Турнір проходив у критому манежі спорткомплексу «Іллічівець» у Маріуполі з 16-го до 21-го січня. Загалом у змаганні брали участь 16 команд із різних міст України та Росії. «Динамо» було представлене двома командами. Разом із першою за путівку до півфіналу боролися «Металіст-2» (Харків), СКА (Ростов-на-Дону) та «Мрія» (Куп’янськ). А до квартету з «Динамо-2» потрапили «Металіст» (Харків), «Азовсталь» (Маріуполь) та ФК «Краснодар». Детальніше про виступ своїх підопічних розповів їхній наставник Валерій Краснощок:

- Ігри проходили в чудовому манежі на чверть поля. Команди складалися із п’ятьох польових гравців та воротаря. За регламентом до півфіналу виходили лише команди, які посіли перші місця у своїх групах. У своєму квартеті ми переграли всі команди й у півфіналі зустрілися з вихованцями Академії «Чертаново». Ця команда була, мабуть, найсильнішою з усіх наших суперників. У складному поєдинку ми здобули перемогу 2:0. Фінальна гра також складалася нелегко. Впродовж матчу ми вели 3:0, але «Краснодар» спромігся відігратися – 3:3. Лише за хвилину до фінального свистка нам вдалося забити переможний м’яч і стати переможцями турніру. В цілому, за підсумками турніру можна зробити висновок, що в нас є хороший кістяк, але ще потрібно поліпшувати техніку володіння м’ячем та безперервно займатися селекцією.

Що стосується нашої другої команди, на 70% вона була створена лише у вересні минулого року. Прийшло багато нових хлопців, і ми їх узяли на турнір, щоб набиратися міжнародного досвіду. Вони виграли один матч у своїй групі. Хлопці ще не навчені, але в них є потенціал. Хтось із них згодом поповнить першу команду свого віку.

За підсумками турніру найкращим воротарем було визнано Артема Фастова, приз найкращому гравцю турніру отримав нападник Іван Демиденко, а найкращим футболістом нашої команди став захисник Антон Боль.

Пропонуємо до вашої уваги результати матчів за участю «Динамо»:

Груповий етап

«Динамо» – «Мрія» – 3:0
«Динамо» – «Металіст-2» – 3:0
«Динамо» – СКА – 4:1

Півфінал
«Динамо» – Академія «Чертаново» – 2:0

Фінал
«Динамо» – ФК «Краснодар» – 4:3

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – www.0629.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер