«Динамо» U-9 – тріумфатор Baltic Cup 2019!

«Динамо» U-9 – тріумфатор Baltic Cup 2019!

Всього у змаганні брали участь 13 команд футболістів 2010-го року народження, поділені на групи, що складались з шести і семи команд. Грали клуби по 17 хвилин без зміни воріт у форматі чотири польових гравців плюс воротар. У перший день турніру «Динамо» U-9 виступали в групі, що складалась з шести команд. На другий день сім кращих команд сформували дві групи. Одна грала за 7-13 місця, інша - за призові місця. Набравши найбільшу кількість очок, динамівці стали переможцями турніру.

Підопічні Валерія Миколайовича Краснощока змагалися з польськими та українськими командами протягом двох днів з 22 по 23 червня.

У номінації кращий воротар турніру переміг динамівець Арутін Георгій. Кращим гравцем став Гребельник Єгор, а кращим гравцем «Динамо» U-9 визнаний Власенко Данило.

Враженнями від Baltic Cup поділився головний тренер команди Валерій Краснощок:

- У нас був правильно збалансований склад з тієї кількості дітей, що у нас були. Суперники не створювали проблем. Ми були краще підготовлені. Протягом всього турніру забили велику кількість голів, так як у тренувальному процесі багато часу приділяємо ударами по воротах. Єдиною проблемою була втома, за два дні відіграти 11 матчів все-таки нелегко. Після турніру всіх похвалив за те, що кожен вніс свою лепту у загальний успіх. Також хотілося б подякувати батькам, які приїхали підтримати команду в Польщу. Вони нам допомагали, вболівали за хлопців.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер