«Динамо» U-9 виграло турнір пам'яті тренерів-ветеранів клубної ДЮФШ

«Динамо» U-9 виграло турнір пам'яті тренерів-ветеранів клубної ДЮФШ

Київське «Динамо» було представлене двома групами хлопців 2007 року народження під керівництвом Володимира Анікеєва та Андрія Фартушняка.

Вісім команд-учасниць були поділені на дві групи по чотири команди в кожній. Перший квартет склали «Динамо-1», «Металіст» (Харків), «Металлуг» (Запоріжжя) та ФК «Львів». А до другого потрапили «Динамо-2», «Карпати» (Львів), «Чорноморець» (Одеса) та «Прикарпаття» (Івано-Франківськ). Команди грали два тайми по 20 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя. Два матчі відбулося в суботу й ще два в неділю. Спочатку команди грали у групі за коловою системою, а потім, залежно від зайнятого місця, розігрували комплекти нагород. Перше місце грало з першим, друге з другим тощо. У своїй групі перша динамівська команда переграла «Металіст» та запорізький «Маталлург», зіграла внічию з ФК «Львів», таким чином посівши перше місце.

У фіналі підопічні Володимира Анікеєва переграли з рахунком 4:1 «Прикарпаття» та стали переможцями турніру.

Організацію змагань, силу суперників та виступ своїх підопічних прокоментував Володимир Анікеєв:

- Мали на меті запросити на турнір команди з іменем. Лише «Динамо» представляло Київ, а всі інші учасники – з інших міст, усі вони відомі в Україні. Ми задоволені, що на змагання змогли приїхати всі команди, ніхто не відмовився, ні в кого нічого не зірвалося, за це їм велика подяка.

Я би виокремив традиційно сильний «Металіст», відзначив би хороші бойові команди «Карпат» та «Прикарпаття», які сповідують західний, агресивний стиль. Що стосується моїх підопічних, вважаю, ми виглядали сильніше та переконливіше. У першому матчі з великим рахунком виграли у «Металурга», і хлопці подумали, що так само, без проблем та не докладаючи зусиль, зможуть пройти й інші команди. Звідси й нічия з ФК «Львів», до якої призвела недооцінка суперника. Але, до честі хлопчаків, в останніх двох іграх подібного послаблення вони собі більше не дозволяли й цілком заслужено переграли і «Металіст» 4:1, і виграли фінал. І за рахунком, і по грі хлопці виглядали переконливо та об'єктивно були сильнішими, тому закономірно перемогли. Рівень турніру був доволі високим, у кожній команді є хлопчаки, які заслуговують на увагу в майбутньому. Словом, було цікаво та пізнавально як для хлопців, оскільки ми не так часто беремо участь у турнірах, так і для тренерів, тож усі залишилися задоволені.

Відзначимо, що юні динамівці отримали й індивідуальні нагороди. Найращим нападником турніру став Богдан Попов із першої команди «Динамо», найкращим гравцем у складі «Динамо-1» було визнано Володимира Озімая, а у складі «Динамо-2» – Дарія Омеліна.

Команди, які не стали призерами змагань, також отримали заохочувальні призи, а найкращий гравець у складі кожного учасника став володарем відповідної медалі. Також були відзначені арбітри, словом, без пам'ятних подарунків не залишився ніхто.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер