»Динамо» (U-10): четверте місце в Санкт-Петербурзі

»Динамо» (U-10): четверте місце в Санкт-Петербурзі

Із малими бронзовими медалями повернулися юні динамівці 2001 року народження з міжнародного дитячого турніру в Санкт-Петербурзі. Підопічні Юрія Ястребинського змогли подолати попередній етап змагань, вигравши всі матчі у групі, потім перемогли в основній груповій стадії, виборовши путівку до півфіналу. Тут наших хлопців зупинив італійський «Мілан». У матчі за третє місце динамівці з мінімальним рахунком поступилися «Зеніту»:

- У турнірі брали участь 43 команди, – розповів після повернення до Києва Юрій Ястребинський. – Змагалися хлопці в чотирьох вікових групах – 2000, 2001, 2002 та 2003 років народження. «Динамо» було представлене одним віком – десятирічними дітьми. Команди, які посіли перші два місця в попередньому груповому етапі, отримали можливість поборотися за «Кубок А». Інші розігрували «Кубок Б». На першій стадії ми переграли всіх суперників і з першого місця вишли до наступного раунду. У другій групі здобули одну перемогу і двічі зіграли внічию, чого вистачило для того, щоб знову посісти перше місце в групі. У півфіналі зустрілися з «Міланом». Перший тайм матчу з італійцями завершився внічию 2:2. Ми програвали, потім забили два м’ячі. Але після перерви, на жаль, також пропустили двічі. Перед грою за третє місце хлопці відчували втому. Та й налаштуватися на «Зеніт» після «Мілану» було важко. Гра, в цілому, вийшла рівною, але через помилку захисника в наші ворота було призначено пенальті, тому ми і програли. Вважаю, що серед такої кількості команд хлопці виступили гідно. У них усе лише починається, це був їхній другий серйозний турнір у житті, після московського. В іграх хлопці показували елементи комбінаційного футболу, були націлені на атаку.

За підсумками турніру найкращим півзахисником було визнано Ярослава Надольського. Також хотілося б відзначити нашого капітана Костянтина Бурова, який рівно й надійно провів турнір, Дениса Бланка... На зріст він найменший у команді, але найбільш креативний, у його діях присутні не по роках розвинена імпровізація й розуміння гри, а також він добре підготовлений технічно.

Група С:

«Динамо» (Київ) – ФК «Чертаново» (Москва) – 2:1
«Динамо» (Київ) – ФС «Полевський» (Полевський) – 1:0
«Динамо» (Київ) – «БудМакс» (Котлас) – 5:0
«Динамо» (Київ) – «Сателіт Зеніт-Факел» (Санкт-Петербург) – 4:0
«Динамо» (Київ) – «Лавина» (Санкт-Петербург) – 3:1

Турнірна таблиця:

1. ФК «Динамо» (Київ) 15 очок (різниця м’ячів 15:2)
2. ФК «Чертаново» (Москва) 12 (13:5)
3. ФС «Полевський» (Полевський) 7 (6:6)
4. «БудМакс» (Котлас) 5 (4:11)
5. «Сателіт Зеніт-факел» (Санкт-Петербург) 3 (4:11)
6. «Лавина» (Санкт-Петербург) 1 (7:14)

Група J:

«Динамо» (Київ) – СДЮШОР-3 (Вологда) – 2:1
«Динамо» (Київ) – ДЮСШ ФК «Строгіно» (Москва) – 0:0
«Динамо» (Київ) – «Зеніт-Кіровськ» (Кіровськ) – 0:0

Турнірна таблиця:

1. ФК «Динамо» (Київ) 5 очок (різниця м’ячів 2:1)
2. СДЮШОР-3 (Вологда) 4 (6:6)
3. ДЮСШ ФК «Строгіно» (Москва) 3 (3:3)
4. «Зеніт-Кіровськ» (Кіровськ) 2 (3:4)

Чвертьфінал
«Динамо» (Київ) – «Куусусі» (Лахті) – 3:1

Півфінал
«Динамо» (Київ) – «Мілан» (Мілан) – 2:4

Матч за 3-тє місце
«Зеніт» (Санкт-Петербург) – «Динамо» (Київ) – 1:0

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер