»Динамо» (U-12): невдача в Санкт-Петербурзі

»Динамо» (U-12): невдача в Санкт-Петербурзі

Із традиційного міжнародного турніру в Санкт-Петербурзі повернулися динамівці 1999-го року народження. Команда U-12 билася за вихід із групи з сімома суперниками – «Борусія» (Дортмунд, Німеччина), «Локомотив» (Москва, Росія), «Броммапойкарна» (Стокгольм Швеція), «Даугава» (Рига, Латвія), «Зеніт» (Санкт-Петербург, Росія), «Левадія» (Талін, Естонія), «Рубін» (Казань, Росія), – у результаті не спромігшись пройти цей раунд.

- Регламент турніру був дуже жорстким, – розповідає тренер динамівців Олег Крисан. – Із кожної підгрупи до півфіналу виходили лише дві команди. Впродовж двох з половиною годин необхідно було провести три гри по 35 хвилин кожна. Не дивно, що на хлопців лягло дуже велике фізичне навантаження. Ми виступили невдало, посівши останнє місце в підгрупі. Наша команда програла шість матчів, вигравши лише один, у «Левадії». Отже похвалитися нема чим. Зазначу, що за складом учасників турнір був дуже сильним. Такого навіть не очікував, адже два роки тому ми з хлопцями дійшли до півфіналу. Ще в нас були деякі кадрові проблеми, кілька гравців не змогли взяти участі в турнірі, що позначилося на результаті.

Пропонуємо до вішої уваги результати матчів за участю динамівців:

«Динамо» – «Броммапойкарна» – 0:1.
«Динамо» – «Локомотив» – 1:3.
«Динамо» – «Боруссія» – 0:3.
«Динамо» – «Даугава» – 2:4.
«Динамо» – «Зеніт» – 1:2.
«Динамо» – «Рубін» – 0:3.
«Динамо» – «Левадія» – 3:0.

У півфіналі турніру зустрічалися «Борусія» – ЦСКА (1:0) та «Локомотив» – «Шальке-04» (0:1). Таким чином, фінал вийшов німецьким, а головний приз виграла «Борусія».

Інформаційний відділ ФК «
Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер