»Динамо» (U-13): бронза на турнірі пам'яті визволителів

»Динамо» (U-13): бронза на турнірі пам'яті визволителів

У неділю у столиці завершився дитячий турнір, присвячений 67-й річниці звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників. Традиційним організатором змагання, сьомого за рахунком, став футбольний клуб «Динамо» (Київ). Переможцем став московський «Локомотив», а юні футболісти «Динамо» фінішували на третьому місці

У груповому турнірі «Динамо» провело три матчі: поступилося «Локомотиву» 0:2, перемогло «Зміну» 7:0 і розійшлося миром із «Шахтарем» 1:1. У результаті наша команда псіла друге місце, виборовши право посперечатися в «малому фіналі» за бронзові нагороди. У матчі за третє місце підопічні Валерія Кінашенка переграли запорізький «Металург» 3:1. «Динамо» провело матч у такому складі: Санжаревський, Гамула, Ярмоленко, Семенченко, Гайдук, Коростьолкін, Ледньов, Лісовий, Косовський, Терещенко, Сахаренко.

У другому таймі замість Коростьолкіна, Ледньова, Косовського, Терещенка й Сахаренка на поле вийшли Зубков, Карпич, Бабан, Смирний і Маричев. Влучні удари у переможців на рахунку Гайдука, Маричева і Смирного.

Отримали хлопці й індивідуальні нагороди. Найкращим воротарем визнано динамівця Антона Іванюту, а його одноклубник Ілля Терещенко заслужив приз найкращого бомбардира.

Після закінчення турніру наставник динамівців 1998-го року народження Валерій Кінашенко прокоментував його підсумки:

- Завдання виграти перше місце за будь-яку ціну перед хлопцями не ставилося. Наша головна мета – навчання і виконання тренерських установок. Тим паче, що ми вперше граємо на великому полі, а тут усе по-іншому, тому у хлопців не завжди вистачало навичок. Що стосується складу учасників, раніше він був цікавішим, усі сім команд були з різних міст та інших країн. Але і цього разу «Зміна», яка була з нами у групі, всі матчі, за винятком нашого, провела гідно.

А з такими суперниками, як «Локомотив», – чемпіоном Москви, грати завжди приємно. Все ж таки першість Москви відрізняється від нашої, там багато сильних команд. Плюс «Локомотив» уже другий рік грає на великому полі. Добре, що наш клуб проводить такий турнір, хотілося б подякувати за це керівництву. Цього року в ньому брали участь команди, на рік молодші, ніж у попередньому, оскільки хлопцям, які грають у чемпіонаті України, важко працювати на кілька «фронтів».

Говорячи про результат – ми програли «Локомотиву», зіграли внічию із «Шахтарем» та виграли у «Зміни». З гірниками вийшла принципова, змістовна та цікава гра. Оцінювати її якість складно, для цього має минути певний час тренувань на великому полі, лише тоді можна буде говорити про те, чи досягли ми якихось успіхів. Подейкуди виходить грати, але немає результату, а іноді гра засмучує, але вдається зачепитися за якесь місце. Але ми, принаймні, побачили, в якому напрямі рухатися, над чим варто працювати.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер