»Динамо» (U-15) награло на «бронзу»

»Динамо» (U-15) награло на «бронзу»

Бронзові медалі привезли з фінального турніру ДЮФЛ п’ятнадцятирічні динамівці. В останньому матчі групового етапу підопічні Павла Неверова переграли «Чорноморець» і з шістьма очками отримали право зіграти в матчі за 3-тє місце.

- Матч з одеситами був для нас визначальним, адже потрібно було перемагати, – розповів про перебіг поєдинку наставник юних динамівців. – У першому таймі обидві команди діяли обережно. Гра проходила в центрі поля, без моментів. Так склалося, що другі тайми нам вдаються краще, ось і цього разу ми забили два м’ячі після перерви – відзначилися Куканьков та Казмирук після помилки воротаря, який пропустив м’яч між руками після нескладного удару.

У матчі за «бронзу» динамівці зустрілися з «Металістом» та впевнено обіграли харків’ян – 3:1. У фіналі ж «Шахтар» із тим же рахунком впорався з РВУФК.

- Ми знали, що в харків’ян рухлива, динамічна та мобільна команда, яка добре грає в пас і має пристойну швидкість, – продовжує Павло Неверов. – Виходячи з цього, ми й будували свою гру. Але в матчі з нами харків’яни не показали цих якостей, майже відразу зупинившись. У цій грі хет-триком відзначився Куканьков. Спочатку він скористався з передачі з флангу, прийняв м’яча на груди в штрафному майданчику і «поклав» сферу в нижній кут. Потім Олександр відзначився головою, замкнувши ще одну флангову передачу, а за п’ять хвилин до завершення гри футболіст скористався з помилки захисника і метрів із 22-х закинув м’яча за комірець воротарю. Єдиний же гол наша команда пропустила наприкінці першого тайму з пенальті, коли захисник у ситуації, яка не вимагала фолу, збив суперника в межах штрафного майданчика. В результаті Куканькова визнали найкращим нападником турніру, а приз найкращому воротарю отримав Вадим Солдатенко.

Підбиваючи підсумки турніру, можу відзначити, що рік тому ця команда стала п’ятою. Здавалося б, що є прогрес, але лише за результатом. Для того, щоб перегравати той же «Шахтар», потрібні кадри. А ми впираємося у стелю. Було помітно, що й «гірники» нас побоювалися, і ми їх, перед грою наші хлопці були затиснутими й не зіграли в той футбол, який уміють. А гра тривала до гола, хто заб’є – той і переможе. І першим забив «Шахтар»... Хлопці потім півдня відходили від цього матчу, але ми намагалися їх вивести із заціпеніння, розворушити, щоб виграти наступні поєдинки.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер