»Динамо» (U-15) – переможець турніру пам'яті Юрія Морозова!

Готуючись до майбутніх стартів у першості Києва та України, команда «Динамо» 1994 року народження взяла участь у традиційному турнірі пам'яті відомого футбольного тренера Юрія Морозова, який відбувся в Санкт-Петербурзі. Подорож до північної столиці Росії пройшла для підопічних Сергія Журавльова якнайкраще. Ставши переможцем групового турніру, у фіналі юні динамівці перемогли московський «Локомотив» і стали володарями головного призу!

- У першій грі ми з рахунком 2:0 обіграли Школу бразильського футболу, - розповів наставник динамівців Сергій Журавльов, до речі, визнаний найкращим тренером турніру. – Відзначилися Ісраїлов і Колодяжний. Потім розгромили Кувейт 10:0. А в останній грі обіграли «Локомотив» 1:0 (гол на рахунку Коваля). Фінал вийшов напруженим: основний час закінчився внічию 2:2 (у нас відзначилися Ісраїлов і Васильєв) і переможець визначився тільки в серії післяматчевих пенальті. По першому удару реалізували обидві команди, а потім наш воротар Вишинський відбив три поспіль одинадцятиметрових, самі ж ми забили ще два, і серія закінчилася з рахунком 3:1. Вишинський, до речі, отримав приз найкращого воротаря турніру. Таким чином, динамівська команда вперше перемогла в турнірі пам'яті Юрія Морозова. Під час трьох попередніх розіграшів нашим хлопцям цього зробити не вдавалося. Крім того, ми їздили на турнір без сімох футболістів, які були викликані до збірної свого віку. Радий за хлопців, які показали характер і високу самовіддачу.

У турнірі взяли участь вісім команд. Група «А»: «Динамо» (Київ, Україна), «Аль-Джахра» (Кувейт), «Школа бразильського футболу» (Новоросійськ, Росія), «Локомотив» (Москва, Росія). Група «В»: «Зміна-Зеніт (Санкт-Петербург, Росія), «МюПа» (Фінляндія), ЦСКА (1995 р.н., Москва, Росія), «Шериф» (Молдова).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер