»Динамо» (U-15): друге місце на турнірі Морозова

»Динамо» (U-15): друге місце на турнірі Морозова

15-річні динамівці повернулися із Санкт-Петербургу, де взяли участь у турнірі пам’яті відомого тренера Юрія Морозова. У змаганнях, які проходили з 16-го по 21-е серпня, пробували свої сили вісім команд. Компанію підопічним Олексія Дроценка в групі А склали «Рубін» (Казань), «Локомотив» (Санкт-Петербург) та «Шальке-04» (Німеччина). До квартету В увійшли «Зеніт» (Санкт-Петербург), ЦСКА (Москва), «Шериф» (Молдавія, Тирасполь) та ПСВ (Ейндховен, Голландія).

- У плані організації турнір було проведено на найвищому рівні, – ділиться враженнями наставник групи 1995 року народження Олексій Дроценко. – Перший матч наші хлопці грали з «Рубіном» і розійшлися бойовою нічиєю 3:3. Упродовж гри володіли перевагою, але невпевнена гра воротарів призвела до трьох пропущених м’ячів. Із «Локомотивом» усе виявилося простіше – ми святкували розгромну перемогу 6:1. А завершальний поєдинок із німцями також закінчився внічию 3:3, хоча в середині другого тайму ми вели 2:0. Цей результат дозволив нам із першого місця вийти до фіналу, де на нас уже чекав московський ЦСКА, який обіграв у своїй підгрупі усіх суперників. Можу сказати, що це дуже хороша, організована команда, яка грає в комбінаційний футбол. На жаль, ми програли 0:1, але винні в цьому самі. У першому таймі створили чотири моменти, які просто зобов’язані були реалізовувати – не склалося. А після перерви внаслідок помилки «отримали» гол у свої ворота.

У цілому, вважаю, цей результат позитивним, хоча минулого року ми були чемпіонами. Маю відзначити, що тоді підібралися команди зовсім іншого рівня. Цього року суперники виявилися набагато сильнішими і кваліфікованішими. Плюс полягає і в тому, що ми отримали міжнародний досвід і побачили, над чим потрібно працювати. Незважаючи на те, що ми тільки нещодавно вийшли з відпустки і були готові не на всі 100%, показали непоганий футбол. Приз найкращому нападнику турніру отримав динамівець Тищенко, який забив чотири м'ячі.

Фінальне положення команд:

1. ЦСКА
2. «Динамо» Київ
3. «Зеніт»
4. «Рубін»
5. «Шальке-04»
6. ПСВ
7. «Локомотив» СПб
8. «Шериф»

Індивідуальні нагороди турніру:

Найкращий воротар – Сергій Ревякін (ЦСКА)
Найкращий захисник – Степан Ребенко («Зеніт»)
Найкращий півзахисник – Макс Майєр («Шальке-04»)
Найкращий нападаючий – Максим Тищенко («Динамо» Київ)
Найкращий тренер – Олександр Гришин (ЦСКА).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото - www.fc-zenit.ru

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер