»Динамо» (U-16): із Пітера повернулись «бронзовими»

»Динамо» (U-16): із Пітера повернулись «бронзовими»

Дитяча команда «Динамо» 1992 року народження (старший тренер – Крисан Олег Петрович) повернулись із Санкт-Петербурга, де брала участь у міжнародному турнірі. Турнір проходив у двох групах, по три команди в кожній.

Наш тренерський штаб вирішив не використовувати членів збірної U-16 і перевірити найближчий резерв.

Суперниками «Динамо» по групі були кишинівський «Буюкань» і пітерський «Зміна-Зеніт». Із молдавськими однолітками, незважаючи на те, що більшість гравців «Буюкані» являються кандидатами од збірної Молдови свого віку, динамівці розправились легко – підсумковий результат 4:0 говорить сам за себе.

А от на господарях турніру наші хлопці спіткнулись. Хід поєдинку проти «Зміни-Зеніту» не передвіщав нічого поганого для динамівців, у гіршому випадку повинна була бути нічия в цьому матчі, але рахунок на табло був негативним – 0:1.

«Зміна-Зеніт» виграв турнір, перемігши в фіналі московський ЦСКА. А «Динамо» у втішному матчі за 3-тє місце обіграло «Шальке-04» із Гельзенкірхена – 3:1.

Нагородження команд проходило в перерві матчу 25 туру російської прем’єр-ліги між «Зенітом» і ЦСКА. Хлопці отримали заслужені кубки і медалі, а гравець «Динамо» Вадим Гриппа – приз кращого півзахисника турніру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер