»Динамо» (U-17) - чемпіон України!

»Динамо» (U-17) - чемпіон України!

Завершився фінальний турнір ДЮФЛ серед сімнадцятирічних футболістів, який проходив у Нікополі. Динамівці у вирішальному поєдинку перемогли донецький «Металург» 2:0 і здобули третій комплект золотих нагород ДЮФЛ!

Потрібного результату команда Олексія Дроценка і Сергія Коновалова досягла вже в першому таймі. На 18-й хвилині Антон Долгій вдало замкнув головою подачу з кутового, а на 36-й після пресингу у виконанні динамівців Артем Щедрий скористався з помилок захисників і подвоїв перевагу команди красивим дальнім ударом. Після перерви суперник не дуже активно атакував, що влаштовувало нашу команду. Плюс, позначалася спекотна погода, і хлопці, розуміючи, що перемога вже в руках, більше зосередилися на обороні.

Окрім золотих медалей і прекрасного кубка, юні динамівці отримали індивідуальні нагороди. Приз найкращого захисника турніру вручили Дмитру Рижуку, а найкращого півзахисника – Антону Долгому.

- Була хороша, бойова гра, - ділиться враженнями наставник динамівців Олексій Дроценко. - Ми володіли територіальною перевагою і реалізували два моменти. Можу сказати, що не тільки за результатом, але й по грі, наша команда була найкращою на турнірі.

У поєдинку за третє місце «Шахтар» упевнено переміг київський РВУФК - 4:1.

Таким чином, із чотирьох фінальних турнірів у різних вікових групах, динамівці виграли три, що, за словами старшого тренера ДЮФШ «Динамо» Анатолія Крощенка, можна вважати достатньо високим результатом.

Фінал ДЮФЛУ U-17

«Динамо» - «Металург» (Донецьк) - 2:0

«Динамо»: Рудько (Карпутєв, 79), Зозуля, Адаменко, Рижук, Лапушенко, Долгій, Прокипчук (Купрій, 75), Боровець (Коваль, 60), Щедрий (Сухоцький, 62), Гриппа, Баранник (Стретович, 46; Чередниченко, 75).

Голи:
Долгій (18), Щедрий (36).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер