»Динамо» (U-17) досягає максимального результату

»Динамо» (U-17) досягає максимального результату

Без втрат продовжують свій турнірний шлях у фіналі ДЮФЛ сімнадцятирічні динамівці. Слідом за ФК «Севастополь» підопічні Олексія Дроценка та Сергія Коновалова впевнено обіграли костопильський «Штурм» 4:0. Хоча по грі перевага динамівців могла бути набагато більшою.

Вже на 9-й хвилині свою команду вивів вперед Вадим Гриппа, а на 26-й після хорошої атаки, яка розвинулася на фланзі, та «щільної» передачі він же в стрибку ударом головою в «дев'ятку» оформив дубль. Заспів нападника продовжив його партнер Володимир Коваль. А остаточний рахунок встановив Тарас Стретович за 15 хвилин до фінального свистка.

2-го липня динамівцям доведеться провести останній поєдинок в групі проти донецького «Металурга», в якому їм достатньо нічиєї, щоб посісти перше місце в квартеті.

Тим часом у нашій групі ФК «Севастополь» програв «Металургу» 0:2. А в групі А «Шахтар» переграв BRW-BIK з рахунком 3:0, і РВУФК виграв 1:0 в «Чорноморця». В останньому турі путівки до півфіналу розіграють вихованці київського інтернату та «Шахтаря».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер