»Динамо» (U-21) - «Манчестер Юнайтед» (U-21) - 0:0

»Динамо» (U-21) - «Манчестер Юнайтед» (U-21) - 0:0

Київське «Динамо» напередодні матчу групового турніру Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Юнайтед" провело товариський спаринг між своїми молодіжними командами.

Тренери "Манчестера", окрім інших, виставили на матч і кількох футболістів, які включені до офіційної заявки команди на матчі групового турніру Ліги чемпіонів. Це обидва воротарі Хітон і Зілер, захисники Джонні Аванс, Грей, Лі, півзахисник Іглз, нападаючий Фангжоу. Але і в «Динамо» на полі відіграли весь матч Рибка, Допілка, Мандзюк і Алієв, які цілком можуть зіграти в сьогоднішній Лізі чемпіонів.

Як бачимо, команди поставились до матчу з усією серйозністю. Але ігри як такої глядачі не побачили. Багато боротьби, жорстка гра, багаточислені навіси. У першому таймі хороший момент у Фаркаша. Угорець на лівому флангу виходив один на один із воротарем, але ударив повз кіпера.

Більше особливо і згадати нічого. Результат – закономірна нічия.

"Динамо" (U-21): Рибка, Допілка, Мандзюк, Бутенін, Єременко (Кушніров, 55), Гармаш (Фартушняк, 87), Мілько (Степанець, 83), Аієв, Фаркаш, Герасим’юк (Дієго Суарес, 46), Воронков (Мурзоєв, 82).

Запасні: Бойко, Шевчук, Бушич.

"Манчестер Юнайтед" (U-21): Хітон (Зілер, 46), Грей, Честер, Джонні Еванс, Екерслі, Лі, Іглз (Донг Фангжоу, 53), Х’юсон (Дрінквотер, 71), Бренді (Барнс, 64), Уелбек (Клеверлі, 64), Шон Еванс (Феген, 84).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер