«Динамо» у повному складі готується до гри з «Зіркою»

«Динамо» у повному складі готується до гри з «Зіркою»

Після дощового тижня до Києва повернулася хороша погода, і хоча променями сонця поки не радує, перебувати на свіжому повітрі - одне задоволення. У гарному настрої футболісти виходили на відмінної якості тренувальне поле, жартами піднімаючи один одному настрій. Усього в тренуванні взяли участь 19 футболістів. Розминка, відпрацювання тактичних схем, теніс-бол, завершилося заняття в розташованому по сусідству манежі виконанням комплексу спеціальних фізичних вправ.

У тренуванні взяли участь усі задіяні у збірних футболісти, останніми з Шотландії повернулися Артем Бєсєдін та Володимир Шепелєв, з Угорщини - Тамаш Кадар. З молоді відзначимо участь у занятті Віталія Миколенка та Миколи Шапаренка. У той самий час, за індивідуальною програмою займалися Денис Гармаш і Артем Кравець, їхня участь у матчі проти «Зірки» під питанням.

Що стосується планів «Динамо» на найближчі два дні, в п'ятницю в обід команда проведе на клубній базі тренування, а в другій половині дня вилетить до Кропивницького. Матч УПЛ «Зірка» - «Динамо» відбудеться 18-го листопада на стадіоні «Зірка», початок о 14:00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер