»Динамо» встановлює рекорд чемпіонатів

»Динамо» встановлює рекорд чемпіонатів

Здобувши мінімальну перемогу над донецьким «Металургом» у рамках 5-го туру, «Динамо» встановило абсолютний рекорд чемпіонатів України. «Біло-сині» не йдуть із поля стадіону ім. Валерія Лобановського без забитого м’яча вже в 40-ка матчах поспіль! Востаннє гостям вдалося зберегти свої ворота «на замку» 3 листопада 2007 року, коли харківський «Металіст» обіграв команду Йожефа Сабо (0:1).

Таким чином, «Динамо» також вдалося продовжити і дві свої домашні серії: перед рідними вболівальниками підопічні Валерія Газзаєва не втрачають очок у десяти поєдинках, а не програють – у 30-ти матчах поспіль.

Свій п’ятий м’яч у сезоні забив капітан «Динамо» Андрій Шевченко. Примітно, що форвард забиває строго по одному м’ячу в поєдинку. Така стабільність дозволяє Андрію ділити лідерство у суперечці бомбардирів із нападником «Дніпра» Євгеном Селезньовим. Що ж, чекаємо від Шевченка дублів і хет-триків уже в найближчих матчах «Динамо»!

Дебютний матч у футболці «Динамо» провів Горан Попов. Як зазначив наставник «біло-синіх» Валерій Газзаєв на післяматчевій прес-конференції, македонець хвилювався, але в цілому, як для першої гри, зіграв достатньо непогано.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер