“Динамо” поступається “Шиннику”

“Динамо” поступається “Шиннику”

Сьогодні динамівці провели перший контрольний поєдинок голландського збору. У матчі з ярославським “Шинником” кияни поступилися 0:1. Підопічні Олексія Михайличенко провели обидва тайми різними складами.

Упродовж матчу на полі точилася рівна боротьба. Динамівці створили більше моментів, але знову підвела реалізація. Ярославці виглядали дуже непогано і в низці епізодів продемонстрували відмінну командну гру.

У першому таймі кияни загрожували воротам “Шинника” переважно після розіграшів стандартів та ударів здалеку. Небезпечно після розіграшів кутових головою пробивали Бошняк і Головко, ударами здалеку воротарю загрожували Белькевич і Гіоане.

Росіяни теж не відсиджувались у обороні, створили кілька непоганих комбінацій, але Шовковський парирував удари Берко і Хомухи. Відзначимо чудову гру в центрі поля ярославця Кульчия, який чудово протидіяв нашим хавбекам.

У складі “Динамо” активно на фланзі зіграв Каддурі, як завжди надійно в обороні Гусин, а Белькевич видав трійку гострих передач на Мелащенко і Бошняка.

По перерві загальна картина не змінилась – команди по кілька хвилин комбінували в центрі поля і час від часу турбували голкіперів. У кількісному відношенні кияни переграли опонентів, а ось у якісному...

Єдиний гол було забито наприкінці зустрічі після помилки Федорова. Сергій невпевнено обробив м’яч, його обікрав Карпенко, який вийшов сам на сам з Ревою і технічно переграв нашого воротаря – 0:1.

Після пропущеного голу динамівці могли зрівняти рахунок, але Шацьких не влучив зі зручної позиції.

Завтра динамівці вирушають до Німеччини, де проведуть поєдинок з командою регіональної ліги “Оснабрюк”, а 25 лютого третім суперником киян стане бельгійський “Локерен”.


“Динамо” – “Шинник” - 0:1 (0:0).
Гол:
Карпенко (85).

Динамо (перший тайм): Шовковський, Головко, Саблич, Дмитрулін, Пеєв, Каддурі, Гусин, Гіоане, Белькевич, Мелащенко, Бошняк.

(другий тайм): Рева, Несмачний, Федоров, Гавранчич, Боднар, Хацкевич, Лєко, Діого Ринкон, Чернат, Ідахор, Шацьких.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер