«Динамо» в Австрії: більшість на меншість

«Динамо» в Австрії: більшість на меншість

На старті збору левова частка тренувань присвячена тактичній роботі і моделюванню. Відомо, що з нового сезону УЄФА внесло ряд змін у футбольні правила, які, крім введення четвертої заміни та інших організаційних моментів, торкнулися безпосередньо і гри в обороні. Звичайно, звикати до нововведень доведеться як уболівальникам, так і футболістам. Тому Олександр Хацкевич пояснює гравцям, як діяти, враховуючи нові правила і особливості ігрового процесу.

Увечері у вівторок команда провела півторагодинне тренування, у програмі якого була гра 6х6. «Помаранчеві», «зелені» і «сині» грали або по 2 хвилини або до забитого м'яча, після чого, без паузи, переможених змінювала третя команда.

Ранкове тренування середи було присвячене пропорційно швидкісно-силовій роботі, роботі з м’ячами, тактиці і моделюванню більшості на меншість – оборони на атаку.

А вже в четвер, 4 липня, кияни проведуть перший контрольний матч на зборі. Суперник - румунський «Ботошані». Матч відбудеться в Кематені, що приблизно у 20 хвилинах їзди від місця дислокації нашої команди. Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер