«Динамо» в Австрії. День 3: альпійське сонце та «червоно-білі» сусіди

«Динамо» в Австрії. День 3: альпійське сонце та «червоно-білі» сусіди

Перша частина ранкового тренування знову була виділена під швидкісно-силові вправи, спрямовані на підвищення витривалості гравців. Як правило, на зборах закладається фундамент функціональної підготовки футболістів, і наш випадок - не виняток. У продовженні заняття - активна робота з м'ячами, в командах та індивідуально.

Поки гравці виконують установки Олександра Хацкевича, наукова група «Динамо» отримує максимум даних для аналізу по кожному гравцю індивідуально.

Цього року сусідом «Динамо» по зборах в Австрії став «Олімпіакос». Тренувальні поля українського та грецького клубів розташовані у 100 метрах одне від одного, але при цьому команди не перетинаються й не заважають один одному.

Поки прогнози синоптиків збуваються - понеділок, як і обіцяли, видався дуже сонячним та спекотним, і це саме той випадок, коли, незважаючи на красу Альп, клімат, чисте повітря та багато інших переваг перебування в Австрії, у вільний час гравцям хочеться сховатися від літньої спеки під кондиціонером у затишному номері.

Прогноз поки невтішний і, можливо, 2 липня - останній сонячний день перед стартом затяжних злив із грозами. Увечері - друге тренування та вже традиційний перегляд футболу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер