«Динамо» в Австрії. День 8: екватор позаду

«Динамо» в Австрії. День 8: екватор позаду

Два спаринги вже зіграно, цього тижня «біло-сині» проведуть ще чотири товариські матчі.

У понеділок команда Олександра Хацкевича повернулася до звичного графіку – по два тренування на день (звісно, у дні матчів замість вечірніх будуть власне контрольні ігри).

Тиждень, а разом із ним мікроцикл позаду, а значить тренерський штаб отримав матеріал для аналізу та оцінок роботи кожного. До слова, сніданку передувало ранкове зважування, адже утримання нормальної ваги є важливим компонентом у підготовці футболістів.

Під час ранкового заняття багато уваги знову було приділено компоненту завершення атак, гравці знову працювали над удосконаленням реалізації гольових нагод.

Спершу польові гравці були розділені на три групи, кожна з яких вишикувалася навпроти трьох воріт. Кожен по черзі мав виконати силову вправу, отримати навантаження, потім пробігти через серію тренувальних фішок і лише потім пробити по воротах.

Таким чином умови наближувалися до ігрових. «З такої відстані краще не бити на силу, а виконувати удари на влучність» - радив гравцям Олег Лужний. У загальній групі тренувався Дьємерсі Мбокані, який приєднався до команди лише вчора.

Від відпрацювання індивідуальних дій при завершенні атак перейшли до командних. Цього разу гравці групи атаки реалізовували виходи три у два. Також усі польові гравці виконали кілька серій ударів по воротах з-за меж штрафного. Завершилося ранкове заняття роботою над тактикою.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер