«Динамо» в Австрії. Щоденник зборів

«Динамо» в Австрії. Щоденник зборів

Нагадаємо, тренуються кияни в селищі Медрац, що примикає до комуни Фульпмес. Умови для тренувань і відновлення у команди відмінні, що сприяє продуктивній роботі в режимі дворазових занять між днями матчів.

Втім, Мірча Луческу на традиційній установці перед початком ранкового заняття сказав гравцям, що якщо хтось відчуває сильну втому, може прямо повідомити тренерам аби вони скорегувати індивідуальне навантаження. Також наставник похвалив команду за роботу на вечірньому занятті, яке відбулося напередодні, в день переїзду зі Швейцарії в Австрію.

Новий тренувальний день розпочався з відпрацювання передач у двійках, яке слідувало відразу після розігрівчої розминки.

Потім «біло-сині» приступили до роботи над утриманням м'яча - спершу в маленьких групах, а потім і в великих з нейтральними гравцями. При цьому Містер перед початком вправи показав на власному прикладі, як повинен рухатися і куди віддавати м'яч кожен гравець, а потім емоційно реагував на кожну невдалу дію та говорив «браво» після вдалих.              

Далі гравців розподілили на дві групи, які працювали окремо: гравці групи оборони під керівництвом Луческу займалися тактичними побудовами, у той час як атакуючі гравці відпрацьовували завершення атак – виходи сам-на-сам із воротарями з ударами без зближення, виходи один в один з суперником з дриблінгом і просто удари. Під час цієї частини тренування довелося добряче попотіти голкіперам, яких по черзі буквально розстрілювали.

Увечері команда продовжила виконувати вправи на утримання м'яча, вихід з-під пресингу. Також динамівці продовжили відточувати реалізацію гольових моментів, на цей раз після флангових прострілів.

У п'ятницю команда проведе ранкове тренування, а ввечері «Динамо» зустрінеться з берлінським «Уніоном». Цей спаринг стане передостаннім у програмі підготовки київського «Динамо» до нового сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер