«Динамо» в Австрії: на фінішній прямій

«Динамо» в Австрії: на фінішній прямій

У суботу кияни знову тренувалися на новому місці – цього разу місцем для проведення заняття став стадіон у Нойштіфті, розташований у п'яти хвилинах їзди від готелю команди.

Цей стадіон місцевої футбольної команди приймав тренувальні збори клубів із різних європейських країн. Тут тренувалися німецькі «Айнтрахт» і «Штутгарт», італійська «Дженоа», готувалася до чемпіонату Європи збірна Франції.

У розпорядженні «Динамо» було відразу два поля, одне з яких обладнане глядацькою трибуною. Спершу команда провела розминку на другому полі, а вправи з м'ячем виконувала вже на центральному.

Відразу після розминки гравці розбилися на двійки, а потім і невеликі групи, і відпрацьовували короткий і середній пас низом. Потім «біло-сині» виконували вправи у квадратах, де вони повинні були віддавати такі ж різкі передачі, чого раз у раз вимагав від них Мірча Луческу, перериваючи вправу.

Заняття продовжилось вправою вже на все поле на утримання м'яча, при цьому гравці були поділені на три групи, одна з яких по черзі відпочивала. Потім до загальної групи підключилися голкіпери, і почалася інтенсивна гра на половину поля.

У зв'язку зі скасуванням запланованого контрольного матчу з «Вільярреалом» плани команди трохи скорегували. Уже завтра «Динамо» проведе черговий спаринг. Нашим суперником буде турецький «Газіантеп». Початок зустрічі - о 18:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер