«Динамо» в Австрії. Перше заняття в тренувальному комплексі Зефельда

«Динамо» в Австрії. Перше заняття в тренувальному комплексі Зефельда

Тренувальне поле розташоване лише у кількох хвилинах їзди від динамівського готелю. На ньому «біло-сині» проводитимуть літні збори другий рік поспіль. Порівняно з минулим роком тренувальний комплекс змінився, причому на краще. Були побудовані нові сучасні роздягальні, які тепер до того ж набагато зручніше розташовані – прямо навпроти середньої лінії.

Дуже хороше враження на динамівців справило й саме поле – газон був просто в ідеальному стані. Ще більш доглянутим, аніж рік тому, було й маленьке поле для індивідуальних тренувань голкіперів.

Тим часом, неподалік від тренувального комплексу ще триватимуть роботи по підготовці лижної та біатлонної траси, адже в лютому та березні наступного року Зефельд прийматиме Чемпіонат світу з лижних видів спорту.

Тренування динамівців розпочиналося приблизно одночасно з другим таймом матчу 1/8 фіналу Кубка світу Аргентина – Франція, й організатор зборів Кристіан Маховскі раз-по-раз повідомляв про зміни у рахунку цієї гри. Хоч гравці й дивувалися такій результативності в матчі грандів, однак вони були цілком сконцентровані на своїй роботі.

Після нетривалої пробіжки, розтяжки та розминки динамівці приступили до роботи з м’ячами. Спершу воротарі займалися за окремою програмою під керівництвом Михайла Михайлова, а польові гравці були поділені на групи, які вдягнули тренувальні манішки різного кольору та змагалися на маленькому полі.

Далі слідувала гра на велике поле повноцінними складами із залученням двох воротарів.

За тактичними діями підопічних уважно слідкував, роблячи підказки та вказівки, Олександр Хацкевич та його асистенти.

Наприкінці заняття на гравців очікувала бігова робота, яку контролював Віталій Кулиба.

У найближчі два дні команда проводитиме по два тренування – вранці та ввечері.  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер