«Динамо» в Австрії. П’ятий день. Насичене ранкове тренування перед першим спарингом

«Динамо» в Австрії. П’ятий день. Насичене ранкове тренування перед першим спарингом

Суперником нашої команди буде представник другого за рангом дивізіону чемпіонату Австрії – клуб «Сваровськи Ваттенс». Це буде перший матч київського «Динамо» під керівництвом Олександра Хацкевича.

Вранці в день гри «біло-сині» провели тренування у футбольному центрі «Казино Арени». Гравців очікувала інтенсивна розминка, наприкінці якої відбулася дуже цікава та нова вправа.

Своєрідна естафета з незвичними правилами – футболісти були поділені на команди й по черзі розставляли фішки на ігровому полі, подібному до поля у грі «хрестики-нулики».

Змагання видалося дуже живим та багатим на емоції – хлопці отримали великий запас позитиву, необхідного для плідної праці.

У фінальному етапі спритнішою виявилася четвірка легіонерів – Антунеш, Гонсалес, Корзун та Кадар. 

Серйозна робота розпочалася відразу після розминки. Підопічні Олександра Хацкевича працювали над стандартними положеннями – як над їхнім виконанням, так і над переходом в атаку після стандартів суперника. 

Після заняття гравці потренували удари по воротах, причому в ролі голкіпера спробував себе капітан команди Андрій Ярмоленко.

Тренування тривало близько години. Вдень було теоретичне заняття в готелі, а потім – обід та відпочинок. На гру команда вирушить за півтори години до початку матчу. Дорога до Ваттенсу займе близько 40 хвилин. Ранкове тренування пройшло за сонячної погоди, проте ввечері не виключені опади.

Матч розпочнеться о 20:00 за київським часом. Пряма трансляція цієї гри буде доступна на каналі «Динамо» Київ у YouTube та в офіційному клубному мобільному додатку.

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер