«Динамо» в Австрії. Сьомий день: робота над помилками

«Динамо» в Австрії. Сьомий день: робота над помилками

Навіть після двох ігрових днів на підопічних Олександра Хацкевича чекало ранкове заняття на тренувальному полі.

Розпочалося воно з установки головного тренера. Після пробіжки та розминки команда була поділена на кілька груп, які далі працювали за окремою програмою.

Зокрема, центральні нападники під керівництвом Максима Шацьких працювали над реалізацією, завершенням атак. Спершу – комбінації навколо тренувальних стійок, виходи через центральну зону віч-на-віч із голкіпером та удари по воротах із доволі близької відстані.

У цей час окремо під керівництвом Олега Лужного займалися захисники. Потім вони долучилися до групи форвардів, які тепер уже відпрацьовували атаки зі спротивом збоку оборонців – замикання розрізних та флангових передач.

Саме цього компоненту – хорошої реалізації – за словами наставника «біло-синіх» не вистачило під час гри з румунським «Ботошані» вчора для переможного результату.

Інша група гравців, яка отримала більше навантаження під час двох спарингів, після розминки почала грати в теніс-бол три на три. До однієї з міні-команд приєднався Олександр Хацкевич, зігравши з легіонерами, Пантичем та Відою, проти Кадара, Антунеша та Гонсалеса.

Потім на цю групу гравців чекала ігрова серія на четверо маленьких воріт без голкіперів. Незважаючи на дощ, який розпочався під час тренування та тривав до його завершення, боротьба видалася запеклою. Завершилося заняття ударами по воротах.

Після обіду гравці вперше за збір отримали вільний час. Більшість вирішила використати його на відпочинок та відновлення, для якого в готелі є всі умови, у тому числі й надсучасний спа-комплекс.

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер