«Динамо» в Австрії. «Воротарське» привітання іменинника та міні-турнір з тренерами

«Динамо» в Австрії. «Воротарське» привітання іменинника та міні-турнір з тренерами

Практично весь день була дощова погода, і тренування «біло-синіх» проходило за досить рясного дощу. Однак це аніскільки не вплинуло на настрій команди, тренувальна сесія пройшла у чудовому настрої.

Приїхавши до тренувального комплексу та вийшовши на поле динамівці, перш за все, привітали сьогоднішнього іменинника – тренера голкіперів Михайла Леонідовича Михайлова, якому сьогодні виповнилося 59 років.

Першим колегу привітав головний тренер, до його привітань приєдналася вся команда.

Гравці отримали установку, після чого досить нетривіальним чином Михайла Леонідовича привітали його підопічні – четверо голкіперів. Вони пронесли коуча на тренувальне поле для голкіперів на руках, чим підняли настрій не тільки імениннику, а і всій команді.

Тим часом польові гравці були поділені на чотири команди та провели міні-турнір без голкіперів, де замість воріт були задіяні тренувальні стійки. До команд долучилися і тренери, тож змагання виявилося ще більш інтригуючим. У підсумку перемогу у турнірі здобула команда Олександра Хацкевича.

Під час заняття до тренувального комплексу Зефельда прибув куратор академічних груп ДЮФШ «Динамо» Ромео Вендлер, який поспілкувався з наставником «біло-синіх» після тренування.

Ввечері увага більшості гравців була зосереджена на чвертьфінальних матчах Чемпіонату світу. Особливо пристрасно вболівав Че Че, адже сьогодні свій матч проводила національна збірна його країни. Його підтримали генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе та Віталій Буяльський, які також дивилися матч у загальній залі. Однак цієї підтримки виявилося недостатньо, бразильці залишили мундіаль. Втім, Че Че виразив надію, що на наступному Чемпіонаті світу Бразилія переможе. Сподіваємося, що у тій збірній буде і наш динамівець.

У суботу в програмі підготовки команди два тренування. А в неділю «біло-сині» проведуть свій третій контрольний матч на зборі – проти швейцарського «Люцерна».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер