«Динамо» в Белеку: екватор тренувального збору позаду

«Динамо» в Белеку: екватор тренувального збору позаду

Два спаринги вже позаду, до кінця навчально-тренувального збору «біло-сині» проведуть ще чотири товариські матчі, два з яких, проти македонського «Вардара» та хорватського «Хайдука», відбудуться в рамках товариського турніру Gloria Cup.

У середу підопічні Олексія Михайличенка повернулися до звичного графіку - по два тренування на день.

«Динамо» в Туреччині. День 8-й: ранкове привітання іменинника і продовження насиченої роботи

Вечірнє тренування киян, яке тривало рівно одну годину, було повністю присвячене моделюванню ігрових ситуацій на наступний матч.  

Зібравшись у коло в центрі тренувального поля, гравці провели легку розминку, після чого приступили до основної частини роботи.

За всім вечірнім заняттям уважно стежили гості з Києва, які завітали на тренування «біло-синіх». Після завершення заняття Олексій Михайличенко запропонував уболівальникам зробити спільне фото з командою. Гості були приємно вражені такій відкритості та щирості динамівців, і зазначили, що навіть не очікували на подібну увагу від своїх кумирів. Після тренування вболівальники, переповнені емоціями, покинули територію футбольного центру, цей вечір їм вочевидь запам’ятається надовго.

Тиждень, а разом із ним і мікроцикл позаду, а значить тренерський штаб отримав матеріал для аналізу та оцінок роботи кожного гравця.

Уже завтра динамівці проведуть свій перший матч у рамках товариського турніру Gloria Cup. Суперником киян буде ФК «Вардар» із Північної Македонії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер