»Динамо» в фіналах Кубка Києва – 100% успіху

»Динамо» в фіналах Кубка Києва – 100% успіху

У низці фіналів Кубка Києва різних вікових груп, які завершились минулого тижня, останніми виступили наймолодші динамівці (1997 року народження). У фіналі суперником команди ДЮФШ «Динамо» був ФК Анатолія Конькова «Старт».

Наші хлопці впевнено перемогли 3:0, завоювавши іменний Кубок – пам’яті Володимира Балакіна. Голами відзначились Олег Лавреха, Дмитро Маковішин і Костянтин Успенський.

Нагадаємо, що в усіх решта вікових групах, за винятком 1996 року народження, у якій «Динамо» не було представлено, у кубку міста перемогу святкували вихованці клубної ДЮФШ. Команда U-17 без проблем упоралась зі «Зміною-Оболонь» - 4:1. U-16 перемогла ровесників із ДЮСШ №15 1:0. Команди 1993, 1994 і 1995 р.н. зустрічались із однолітками зі «Зміни» і в усіх трьох фіналах виявились сильнішими (перемігши 2:0, 5:0 і 3:0 відповідно).

Ще одні змагання серед дитячих команд стартували 31 травня. У міжнародному турнірі ім. В.М. Баннікова серед 13-річних футболістів, який на полях спортивного комплексу Відрадне поводить Федерація футболу міста Києва, беруть участь 16 команд. В одній групі з «Динамо» (тренери Євген Рудаков і Валерій Шабельников) за вихід до півфіналу з групи А змагатимуться ташкентський «Пахтакор», дніпропетровське «Дніпро» і київський «Живчик». Матчі в підгрупі проводяться с 1 по 3 червня, півфінали відбудуться 4 червня, а фінал пройде 6 червня на НСК «Олімпійський».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер