«Динамо» у фіналі ДЮФЛ – ще одне срібло

«Динамо» у фіналі ДЮФЛ – ще одне срібло

У третьому матчі турніру підопічні Валерія Кінашенка та Віталія Хмельницького переграли BRW-BIK із Володимир-Волинського 2:1.

- Головним завданням для хлопців було зіграти так, як вони це вміють робити, – розповів наставник юних динамівців Валерій Кінашенко. – Незважаючи на результат попереднього матчу з «Металістом», гра була хорошою. Ми з Віталієм Григоровичем (Хмельницьким, – прим.ред.) налаштовували хлопців, щоб вони продовжували контролювати м’яча, шукали вільні зони й реалізовували створені моменти.

Все було добре, за винятком останньої фази. У першому таймі ми володіли тотальною перевагою, створили величезну кількість моментів, намагалися завести м’яча до воріт, але, на жаль, це ні до чого не призвело. Суперник грав на контратаках, намагався нас зловити на швидкісній грі своїх швидких нападників.

Незабаром після перерви ми забили дуже хороший м’яч. Блискуче проявив себе найменший наш футболіст Едик Сарапій, який обіграв захисника та зробив передачу Смирному, який переправив м’яча до воріт. Все йшло добре, але на 10-й хвилині другого тайму суперник зрівняв рахунок – вкинули аут, зробили передачу до штрафного майданчика, а там у нас почався якийсь ступор. Двоє захисників зупинилися, воротар не вийшов із воріт, а нападник підставив голову, і від поперечини м’яч залетів до воріт.

Хлопці не знітилися й за шість хвилин знову вийшли вперед: добре підключився до атаки захисник Арутюнян, завдавши удару метрів із 25-ти. М’яч влучив у поперечину, відскочив до Смирного, який головою в падінні добив його у ворота. До фінального свистка ми контролювали гру й не давали супернику жодної можливості наблизитися до власних воріт. При цьому не реалізували два виходи віч-на-віч та двічі поцілили в поперечину

«Динамо» (U-14): Санжаревський, Бабан, Ярмоленко, Пасечнюк, Арутюнян, Гайдук, Смирний, Лісовий, Косовський, Сарапій, Болокан (Лавренченко, 31; Мочуляк, 52).

Голи: Смирний (38, 46) – (40).

Зазначимо, що за підсумками турніру приз найкращого півзахисника отримав Данило Лісовий.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер