“Динамо” у фіналі Кубка України!

“Динамо” у фіналі Кубка України!

Впевненою перемогою “Динамо” закінчився і другий півфінальний матч Кубка України проти “Волині”. Підопічні Олексія Михайличенко логічно довели розпочату на початку березня справу, коли було здобуто перемогу з рахунком 4:0. Керманичі “Динамо” надали відпочити Гусину та Лєко, а Ринкон, Федоров та Белькевич вийшли на поле у другому таймі. Отримали шанс проявити себе Чернат і Милевський – обидва сповна їм скористалися, забивши по м’ячу.

Найкращий бомбардир другої динамівської команди Артем Милевський вже на 10-й хвилині першого тайму відкрив рахунок своїм голам у складі “Динамо”. Шацьких чудово поборовся за м’яч та головою скинув “смугастого” на хід Артему. Юний форвард на швидкості обіграв оборонця і, вийшовши сам на сам із Гуменюком, холоднокровно переграв кіпера гостей.

Милевський і в подальшому не раз опинявся на гостроті атак, але змарнував кілька вигідних моментів. У ряді епізодів Артем виводив на удари партнерів, записавши у свій актив також гольову передачу. Відверто порадувало повернення Олександра Хацкевича. Білорус оправився від травми і був одним з найкращих на полі. Його гострі передачі та грамотна гра в центрі поля логічно підкрипилися взяттям воріт Гуменюка. На 21-й хвилині Хацкевич зіграв у “стінку” з Милевським поблизу штрафної “Волині”, на швидкості обійшов оборонця, технічно обвів голкіпера та спрямував м’яч у порожні ворота.

У другому таймі гості всією командою пішли вперед і частенько надавали динамівцям простір для гострих контратак. Господарі цим не раз скористалися, але знову доводиться казати про низьку реалізацію створених моментів. Милевський, Хацкевич, Чернат і Ринкон могли довести перевагу “Динамо” до непристойної, але обмежились ще одним голом. На 79-й хвилині чудовий удар з лінії штрафної удався Флорину Чернату – румунський хавбек потроху після травми набирає оптимальної форми і часом демонстрував гру зразка літа 2002 року.

Єдиний гол у ворота Віталія Реви волиняни провели за 10 хвилин до м’яча Черната – не менш ефективний удар Гулієва голкіпер парирувати не зумів.

“Динамо”, як і рік тому, знову в фіналі Кубка України зустрінеться з донецьким “Шахтарем”. Київ в очікуванні реваншу!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер