«Динамо» в Іспанії. Укріплення м'язів в Picasso і розвантажувальна пробіжка

«Динамо» в Іспанії. Укріплення м'язів в Picasso і розвантажувальна пробіжка

Після нічиєї з «Вікторією» (1:1) та перемоги над «Академією Пушкаша» (2:0) футболісти отримали день відпочинку, щоправда активного, аби відновити сили перед завершальними контрольними спарингами, які передують стартовому матчу 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА проти французького «Генгама».

Залишившись у готелі, футболісти попрямували до вже знайомого залу під назвою Picasso, аби впродовж півгодини позайматися стретчингом під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби. Загалом, більшість вправ була спрямована на укріплення пахових м’язів, передньої та задньої поверхні стегна, а також гомілки.

Після цього динамівці спустилися до набережної та побігли за вже звичним маршрутом. Люди, які ризикнули вийти на прогулянку в цей час (погода не була прихильною, й у будь-яку хвилину міг піти дощ із затягнутого хмарами неба), із цікавістю спостерігали за спортсменами в однакових темно-синіх костюмах, які бігли ледь не нога в ногу.

Після повернення до готелю деякі футболісти, яким отриманого навантаження виявилося замало, вирушили до спортзалу, де попрацювали додатково на бігових доріжках. Інші ж після обіду мали можливість з’їздити до міста та прогулятися або здійснити шопінг.

Не до прогулянок було головному тренеру Сергію Реброву. Наставник «Динамо» поспілкувався, так само як капітан Олександр Шовковський та один із лідерів Андрій Ярмоленко, з журналістами офіційного сайту УЄФА, які приїхали до тренувального табору команди. Сюжет про перебування команди на тренувальному зборі, підготовку до другої частини сезону загалом та матчів 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА зокрема, а також багато цікавого чекайте на офіційному сайті головної футбольної організації Європи найближчим часом.

Завтра «Динамо» проведе передостанній контрольний матч на зимових зборах. Суперник, хоч і представляє інший континент, але киянам знайомий – два роки тому бразильський «Атлетико Паранаенсе» завдав поразки «біло-синім» (0:1) у рамках турніру Marbella Cup.

З 16-ти футболістів нашої команди, які брали участь у тому спарингу, зараз залишилися вісім – Коваль, Данило Сильва, Віда, Селін, Цуріков, Буяльський, Сидорчук та Кравець. Настрій реваншуватися за ту поразку в динамівців, напевно, буде, як і можливість перевірити себе на тлі сильного суперника.

Початок матчу – о 17:00 за київським часом. Як завжди, до ваших послуг відео трансляція контрольного поєдинку на каналі Динамо Киев YouTube.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер