«Динамо» в Іспанії. День 17-й, заключний

«Динамо» в Іспанії. День 17-й, заключний

Ще вчора тепла та сонячна погода в Марбельї, яка супроводжувала динамівців практично протягом усього збору, змінилася на вітряну та хмарну. Сонце, як і раніше, з'являлося з-за хмар та яскраво світило, але вже було не так тепло. «Ось і погода сприяє нашому від'їзду», – зауважив Сергій Ребров.

Динамівці провели насичене тренування, яке за витратами сил анітрохи не поступалося контрольному матчу. Після активної розминки на розвиток швидкісних характеристик пішла силова робота на переносних станціях-тренажерах.

Потім гравці були поділені на дві команди, одна з яких одяглася в манішки, та провели двосторонку, дублем в якій відзначився Андрій Ярмоленко. Заняття пропускав Сергій Рибалка, а ще один незадіяний гравець тим часом позмінно брав участь у тренуванні двох воротарів, завдаючи ударів по воротах. Під час перерви у двохстронці воротарі також змінилися.

На сусідньому полі за окремою програмою під керівництвом тренера з фізпідготовки займалися Євген Макаренко із Денисом Гармашем.

А завершилося заняття улюбленою вправою польових гравців, особливо бомбардирів.

Сергій Ребров від лицьової лінії віддавав пас до півкола штрафного майданчика, де кожен гравець по черзі мав одним дотиком прийняти м'яча, а другим завдати удару. Ті гравці, які забивали два голи, виконували завдання та вибували з гри.

«Так ми й до аеропорту запізнимося!» – зауважив тренер воротарів Михайло Михайлов. «Виїзд о другій годині, а зараз лише дванадцять!» – відповів Сергій Ребров. «Так ви до другої бити будете!» – посміхнувся Михайло Леонідович, відзначивши хорошу гру воротарів, які відбивали часом навіть «мертві» м'ячі. Тим не менш, більшість гравців доволі швидко впоралася із завданням, а останнім виявився Юнес Беланда, якому довелося виконати кілька перекидань під дружній сміх партнерів по команді.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер