«Динамо» в Іспанії. День 1. Робота під покровом темряви

«Динамо» в Іспанії. День 1. Робота під покровом темряви

Заняття розпочалося з приємної традиції. Футболісти та тренерський штаб привітали із 75-річчям клубного перекладача Бориса Іщенка, яке він відзначав саме в перерві між двома тренувальними зборами, й вручили йому клубну футболку з відповідним номером на спині.

Власне ж тренування розпочалося з того, що футболісти полюбляють найменше, а саме бігу – гравці, поділившись на дві групи, під керівництвом тренерів із фізпідготовки подолали певний кілометраж навколо поля, тим самим підготувавши м'язи до майбутньої роботи.

Потім же прийшла черга вправам із м'ячами. Спочатку «біло-сині» попрацювали в парах, а потім були поділені на три команди й повправлялися у триманні м'яча на півполя.

Відзначимо, що тренування минуло під акомпанемент дрібного дощу, а сонце, зустрівши динамівців яскравим промінням, сховалося за хмари.

Перше тренування зі своїми новими партнерами провів сербський новачок «Динамо» Александар Пантич. Природньо, більше за інших гравець тримається хорвата Домагоя Віди, з яким вони розмовляють однією мовою, а також тренера-реабілітолога Бориса Пейрека, який підказує йому певні ігрові нюанси. Також Александар вільно може спілкуватися з помічником тренера Вісенте Гомесом, оскільки знає іспанську мову, тож цей факт значно спростить йому процес адаптації в динамівському колективі.

Завершували же «біло-сині» своє тренування на самоті– всі команди, які проходять підготовку на південному узбережжі Іспанії, на півгодини раніше завершили свої тренувальні сесії та роз'їхалися по готелях. Останні же вправи виконувалися, коли Марбелью накрила темрява, й лише прожектори навколо поля дозволяли динамівцям продовжувати працювати.

Завтра на футболістів чекає повноцінний тренувальний день із двома заняттями в Marbella Football Center.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер