«Динамо» в Іспанії. День 3. Робота над завершенням атак

«Динамо» в Іспанії. День 3. Робота над завершенням атак

Деяким командам, які теж проводять збори на Піренеях, довелося внести корективи у свої тренувальні плани, зокрема в районі Мурсії та Аліканте випав сніг. Однак на крайньому півдні Іспанії, в Марбельї, де базується київське «Динамо», кліматичні зміни сьогодні носили більш м'який характер – температура повітря знизилася до 5-6°C, протягом дня зрідка накрапував дрібний дощ, однак такі умови є цілком комфортними для активної роботи на футбольному полі.

Робота справді була насиченою, як під час ранкового, так і під час вечірнього заняття. В цілому обидва тренування можна назвати ігровими, при цьому вправи, запропоновані тренерським штабом своїм підопічним вранці та ввечері, відрізнялися.

Як ми вже повідомляли раніше, ранкове почалося дуже захоплюючою та поки незвичною грою один в один, у якій нападнику потрібно було перехитрити і переграти захисника і воротаря.

Наступна вправа була також орієнтована на завершення атак, однак для її виконання гравці вже перемістилися на велике поле, відпрацьовуючи швидкі контрвипади.

Ввечері на полях Футбольного центру Марбельї стало ще прохолодніше, але тільки не нашим футболістам. Допомогла їм у цьому дуже інтенсивна розминка, яка включала в себе так звану гру в квача.

Як слід розігрівшись, підопічні Сергія Реброва приступили до основної роботи – відпрацювання тактичних елементів і комбінаційної гри. При цьому знову було задіяно все поле.

Завершилося заняття двосторонкою в повних складах – 11 на 11. При цьому гравці змінювалися, а незадіяні в основній вправі відпрацьовували комбінації і завершення атак на сусідньому маленькому полі під керівництвом Сергія Федорова.

І навіть після таких насичених, енерговитратних тренувань хлопці не горіли бажанням якомога скоріше їхати з Футбольного центру до готелю і відпочивати. Після ранкового заняття Сергій Рибалка та Євген Хачеріді зіграли партію в теніс-бол, а після вечірнього до них приєдналися Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, і вже разом вони позмагалися в утриманні м'яча у повітрі при передачах.

У четвер у програмі роботи київського «Динамо» на зборі значиться лише один виїзд до Футбольного центру. Після обіду футболісти отримають вільний час, а ввечері на них чекає теоретичне заняття.

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер