«Динамо» в Іспанії. День 5: сонце повернулося до Марбельї

«Динамо» в Іспанії. День 5: сонце повернулося до Марбельї

Від самого ранку динамівці тренувалися в гарному настрої. Ранкове заняття почалося з комплексної, різноманітної та дуже захоплюючої розминки. Гравцям були запропоновані нові, цікаві вправи, які вони виконували в позитивному настрої, отримуючи при цьому необхідне навантаження на певні групи м'язів.

Особливо сподобалися хлопцям вправи з «ручними» м'ячами. Одна з них виконувалася в парах. Стоячи на одній нозі та тримаючись за м'яч, потрібно було перетягнути його до себе. Михайло Михайлов, який спостерігав за виконанням вправи, підбадьорював своїх підопічних – воротарів: «Не віддавайте м’ячі, це наше головне знаряддя праці!»

Після розминки голкіперам ще належало виконувати спеціальні вправи з перешкодами – надувними макетами, у той час як увага польових гравців у другій частині тренування зосередилася на виконанні тактичних вправ.

Завершилася ранкова сесія «обстрілом» воріт – усі гравці по черзі «перевіряли» воротарів ударами з-за меж штрафного майданчика, й тим доводилося крутитися, немов білка в колесі, відбиваючи один м'яч за іншим.

Після ранкового заняття хлопці прямо на полі вже у традиційний спосіб привітали ювіляра – Олександра Тимчика, який святкував своє 20-річчя. Сашку довелося пройти, точніше, пробігти, через «коридор» слави.

Вечірнє тренування було трохи менш тривалим. Переважно воно було присвячене роботі над тактикою. Сергій Ребров спостерігав за перебігом заняття та керував діями своїх підопічних із операторської вишки, на якій зазвичай розташовується відеооператор наукової групи Анатолій Крощенко, аби в режимі реального часу краще бачити все поле. У паузах гравці виконували серії ударів по воротах з-за меж штрафного майданчика.

У суботу «Динамо» проведе перший контрольний матч на цьому підготовчому зборі. Суперником нашої команди буде німецький клуб «Санкт-Паулі». Зустріч розпочнеться о 19:00 за київським часом.

* фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер